Kendimi durduramıyorum

metwrolly

80+
Reaksiyon skoru
10
kendimi durduramıyorum ayrı 38 bin ₺ borcum var fakat durmadan yeni şeyler alıyorum kredi kartı limitim 7 bin ₺ ay başında kapatıyorum kredi kartı borcunu bi bakmışım diğer ayın sonunda limit 0larda sürekli borcum varken borç yapıyorum nasıl durdurabilirim kendimi

kendimi durduramıyorum ayrı 38 bin ₺ borcum var fakat durmadan yeni şeyler alıyorum kredi kartı limitim 7 bin ₺ ay başında kapatıyorum kredi kartı borcunu bi bakmışım diğer ayın sonunda limit 0larda sürekli borcum varken borç yapıyorum nasıl durdurabilirim kendimi
Kendi kendine engel olamadıktan sonra biz buradan hiçbirşey yapamayız. Annemde de ameliyattan sonra buna benzer bir şey oluştu.

Kredi kartı limitini 2 3 bin liraya çek giderlerin harici bununla yaşamaya alıştır kendini.

Çok pahalı bir şey yiyeceğin zaman 10 liralık makarna ve yoğurdun da seni aynı memnuniyette doyuracağını düşün

500 liraya mont vs almak yerine eski montunu varsa giy yoksa 2. el al

2. el ürün almaya alıştır kendini

Ulaşıma para veriyorsan mümkünse yürümeyi dene ya da martı tag gibi uygulamaları dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok nelere harcıyorsan bahset bize biz de nasıl bir çözüm oluşturabiliriz onu konuşalım

yaşınızı bilmiyorum ama evli iseniz kredi kartınızı eşinize teslim edin, ailenizle yaşıyorsanız veya evli değilseniz de sizin yerinizde olsam ailemden birine verirdim kartı. sadece ne alacağını söylemeniz durumunda size vermesini söyleyin. belki kulağa fazla basit veya çocukça gelebilir ama işe yarayacağını düşünüyorum

kartına limit koy paranı bi yerde biriktir gerçekten ihtiyacın olduğu bir şeyi al

gerçekten anlam veremiyorum. kredi kartı limitim 80 bin ve hiç harcayasım yok

Aynı sorun bende de vardı şu şekilde aştım borcunu ödedikçe limit düşürdüm kredi borçlarını ödeyebilmek için ek işe gittim her ay kendime harcama kotası koydum örnek 1000 tl param bu parayı bitirirsem bir daha harcayacak param olmayacak düşüncesiyle kısacası param yok cümlesine göre hareket etim borcum azaldıkça her ay 1 veya 2 tane gram altın satın aldım Allaha şükür şuan borcum yok yeterincede gram altınım oldu en önemlisi param yok lafına kendini inandırmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri