❌İndirim Bitti! Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

D3ATHLY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,026
Al-sat'çıların uzak durmasını tahmin ettiğim konuyu açıyorum.

alamazlar zaten uçak bileti kişiye özel olmalı

İnsanlara olan nefretiniz kör etmiş uçak bileti TC ile alınıyor kişiye özel.

Hacı cümleye saçmalayarak başlamışsın adamın dediğinde bir yanlışlık veya bir uygunsuzluk yok bu tarz indirimlerde içinden geçiyorlar al satçılar ama burda kişiye özel olma durumu olması iyi adam buna bakmamış olabilir kişiye özel olmasa zaten dediği doğru ,sadece söylediği şeyi söylemeye gerek kalmamış. yoksa bir yanlışlık yok sen alsatçı mısın

IMG_1586.png

Bu dogru mu

"Al-sat'çıların uzak durmasını tahmin ettiğim konu" cümlesinde ne var? İnsanlara neden nefret duymak isteyim ki? Arkadaşın dediği gibi herşeyin içinden geçen, ticareti için ihtiyaç sahiplerinden önce stokları tüketen, yine ihtiyaç sahiplerini aynı ürüne kar marjı koyup satanlara benim lafım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayseriden direk uçuş 550 tl şaka gibi

evet, dönüş ile de oluyor hem de aktarmasız,
birkaç şehirde de direkt uçuş var. Şöyle söyleyim kayseri-ankara bir depo lpg ile gidiliyor, bu bedavaya geliyor.

temuda gördük hocam 500 liralık fareyi 2000 tl ye satıyorlar şimdi fırsatçılık diz boyu, konu sahibi analarına sövse haklı bu arada.
Temuda 20K tane mouse satıldı. 100 stoklu hazır sisteme sitem edilse anlarım, 20K tane satılan şeye laf yapmanız saçmalıktan başka bir şey değil. İnsan a*tal olsa bir tane denk getirir alır 1 ay stokta kaldı F75 ile Apex mouse. Pro'su bile daha 2-3 gün önce vardı

al-satçısın heralde niye bu kadar sinirleniyorsun. Senin gibiler forumu doldurduğu için adam uçak bileti indirimi bile paylaşırken korkuyor.
Önyargıya sinirleniyorum. Sanki ucuza ekmek bulunmuş da aç insanların ekmeğine çökülüyormuş gibi davranılmasına sinirleniyorum

Hacı cümleye saçmalayarak başlamışsın adamın dediğinde bir yanlışlık veya bir uygunsuzluk yok bu tarz indirimlerde içinden geçiyorlar al satçılar ama burda kişiye özel olma durumu olması iyi adam buna bakmamış olabilir kişiye özel olmasa zaten dediği doğru ,sadece söylediği şeyi söylemeye gerek kalmamış. yoksa bir yanlışlık yok sen alsatçı mısın
Adamın uçak bileti almaktan haberi yok, boş cümleyle konu açıyor ama saçmalayan ben oluyorum :)

Geri