İşte problem burada başlıyor. Çok çalışınca çok gelişmiyorsun. Eğer birde her gün aynı hareketleri yapıyorsan. Gelişmeden çok gerileme bekleyebilirsin.
spor salonları çok pahalı olduğundan evde çalışıyorum
barfiks demiri
dambıl seti
halter seti
göğüs yayı elimde var
yaş 17
kilo 60
boy 175
yağ oranı %6
bana uygun bir spor programı var mıdır
şimdiden teşekkür ederim
Adam herhalde sadece tavuk pilav yemez kilo almasinda en etkili şey o onu demek istedim ozellikle pilav ve 4x12 5x12 yemez abisi arkadaş zayıf belli ki aleti eline aldığı gibi yakıyor ben de bundan 2 3 sene once böyleydim hocalar senin dedigin gibi her gun böyle yuklu antrenmanlsr verirdi 1 ay sonunda da 1 kilo vermiş oluyordum metabolizma ile alakali tamamen. Yani belki yapabilir o tamamen deneyip görmeli ama vücut bittigi zaman anlayip birakmali setleri.
3x12 kadar boş bir şey yok bence ayrıca tavuk pilav kilo aldırmaz yağlı bile değil kilo almak istiyosa yağlı şeyler yemesi lazım yüklü karbonhidrat alması lazım bence en az 4x12 yapması lazım
Programi o kadar takma tavuk pilav yemeye çalış kilo almak istiyorsan. Her uzuvu 3 set calsitir yeter ornek kol gogus sirt bacak omuz ( omuzla göğüsü 2 hareket yapabilirsin 1 gun dinlen 1 gun çalış çalıştığın gün tavuk yemeye çalış ve asla minimum detaylara takilma ay bugun 15 kalori eksik yedim falan filan cok fazla egzersiz de yapma yediğin yanar kafayada fazla takma eğer çok takarsan çok zor gelişirsin ve çok hızlı sonuç bekleme ayda max 2 3 kilo alırsın.
3x12 kadar boş bir şey yok bence ayrıca tavuk pilav kilo aldırmaz yağlı bile değil kilo almak istiyosa yağlı şeyler yemesi lazım yüklü karbonhidrat alması lazım bence en az 4x12 yapması lazım
Ya knk zaten öyle ama ana etken tavuk pilav oluyor onu diyorum protejn ihtiyacini karsilamasinlazim en ucuz yollusu o mesela gidip protein tozuna o kadar para bayilir ve hic bir işe yaramaz onun icin dedim.
Ya knk zaten öyle ama ana etken tavuk pilav oluyor onu diyorum protejn ihtiyacini karsilamasinlazim en ucuz yollusu o mesela gidip protein tozuna o kadar para bayilir ve hic bir işe yaramaz onun icin dedim.
Ya kardeşim lor peyniri ve yulaf öneriyon gidip 2 3 youtuberden görmüşsün lor peyniri hadi neyse yulafi 5 6 sene önce kilosu 3 tl den atlara veriyoduk anasını satayım senin youtuberler yüzünden hayvan gibi zamladilar ki içinde ki protein karıncaya yetmez gelip bana tavuk pilavi sagdan soldan duyma diyosun aktif spor yapmasamda uzun süredir bu isin icindeyim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum emin ol. Protein kalitesi diye bir şey var zaten sen bilmezsin 1. Yumurta 2. Tavuk 3.Yoğurt bunlar direkt protein sentezini etkiler. Bir de senin mantikla bakarsak kuruyemisler dolu protein ama ye bakiyim gobek saliyon 1 haftaya her neyse lutfen yanitlama zaten rage geçirdim sal beni.
adam kilo almaya çalışıyor evden çalışacağını söylüyor ben 2 senedir evde çalışıyorum salonda ki azmi rocky bile evde saglamayaz ki zaten kilo almaya çalıştığı için ev daha mantikli sen rahat ol yani gidip internetteki hazir programlara bakarak laf yapmaya gerek yok zaten arkadaşa programi da dumeneden verdim o programla gelişir elbet ama ben onun vücudunu bilmedigim icin neye gore verebilirim ve kilosu az olduğu için full body 5 set yaparsa veya bolgesel 4 set yapsa bile eleman sittinsene kilo alamaz çünkü kilo düşük yağ orta denebilir direkt bulka girmesi lazim bulktada sizin dediğiniz kurallarla ilerleme olmaz bulkun anlami olmaz yanlış anlaşılmasin burda ego yapmıyorum ama bilmiyorsaniz konuşmayın kardeşim.
Ya kardeşim lor peyniri ve yulaf öneriyon gidip 2 3 youtuberden görmüşsün lor peyniri hadi neyse yulafi 5 6 sene önce kilosu 3 TL den atlara veriyoduk anasını satayım senin youtuberler yüzünden hayvan gibi zamladilar ki içinde ki protein karıncaya yetmez gelip bana tavuk pilavi sagdan soldan duyma diyosun aktif spor yapmasamda uzun süredir bu isin icindeyim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum emin ol. Protein kalitesi diye bir şey var zaten sen bilmezsin 1. Yumurta 2. Tavuk 3.Yoğurt bunlar direkt protein sentezini etkiler. Bir de senin mantikla bakarsak kuruyemisler dolu protein ama ye bakiyim gobek saliyon 1 haftaya her neyse lutfen yanitlama zaten rage geçirdim sal beni.
adam kilo almaya çalışıyor evden çalışacağını söylüyor ben 2 senedir evde çalışıyorum salonda ki azmi rocky bile evde saglamayaz ki zaten kilo almaya çalıştığı için ev daha mantikli sen rahat ol yani gidip internetteki hazir programlara bakarak laf yapmaya gerek yok zaten arkadaşa programi da dumeneden verdim o programla gelişir elbet ama ben onun vücudunu bilmedigim icin neye gore verebilirim ve kilosu az olduğu için full body 5 set yaparsa veya bolgesel 4 set yapsa bile eleman sittinsene kilo alamaz çünkü kilo düşük yağ orta denebilir direkt bulka girmesi lazim bulktada sizin dediğiniz kurallarla ilerleme olmaz bulkun anlami olmaz yanlış anlaşılmasin burda ego yapmıyorum ama bilmiyorsaniz konuşmayın kardeşim.