Neler Yeni

Kilo aldıran shake tarifi ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,742
İsim
Taha yücel
55 kiloyum
Evde şuan süt cicibebe muz yulaf cokokrem çikolata var bunları karıstırsam içsem ne olur Olur mu şuan evde bunlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazda yer fıstığı var kuruyemiş olarak

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
55 kiloyum
Evde şuan süt cicibebe muz yulaf cokokrem çikolata var bunları karıstırsam içsem ne olur Olur mu şuan evde bunlar var

Amacın kilo almaksa bunu sadece shake yaparak değil, kalori hesabı yaparak almalısın. Sorduğun soruya gelecek olursak da elinde olan malzemeler gayet iyi, yapabilirisin.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,742
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacın kilo almaksa bunu sadece shake yaparak değil, kalori hesabı yaparak almalısın. Sorduğun soruya gelecek olursak da elinde olan malzemeler gayet iyi, yapabilirisin.
Hocam onuda yapıyorum da az önce makarma tavuk yaptom baya porsiyon yediö salata bide. Ekstra olarak shake yapıcam. Bide hocam elimde protein tozu var ama. Spor çıkışı içmiştim. Gün içinde 2 kere içmeeiye gerek yok bence

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Arda Yıldırım
55 kiloyum

cokokrem cikolata yerine fındık-fıstık ezmesi tercih edebilirsin. Cicibebe, fıstık ezmesi, süt, yulaf, pekmez, muz hepsini karıştırıp shake yapıyordum 60 kiloyken şuan 72 kiloyum. Ana öğünden sonra günde 1 kere içip üstüne meyve falan yiyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
Benim de kilo sorunum vardı, diyetisyene gittim ve öğün hazırladı. Öğünde neredeyse 15 dk bile açlık hissi yaşamıyorsun. Öğünlerinde protein ve kardonhidrat ağırlık beslenmen gerekiyor. Kahvaltıda minimum 2 yumurta ve youtube bulabileceğin prinç unlu kremler var onlara çikolata sürüp yemek iyi oluyor. Ara öğünlerinde cici bebe süt muz artı 1 kaşık çikolota gayet iyi bir oluyor, ek oalrak kuruyemişler al. Kilo almanın olmazsa olmazsı SPOR'dur. Spor salonuna git. Bunları uyguladıktan sonra hızla kilo alacaksın. Kendim denedim gördüm.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
55 kiloyum

O söylediklerinle shake yapmak bilinçsizlik. Eskide kaldı artık. O kadar şeker sonrası hem iştahın kapanır hemde yorgun düşersin. Daha sağlıklı besinlerle kilo almaya çalış.

Kerem gök

80+ Silver
3 öğün dolu dolu ye zaten kilo alırsın, olay kalori hesabında shake yapmakta falan değil :D

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Dayı kiloyu yağ olarak alacaksan hiç alma daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular