Neler Yeni

Kilo alma hakkında tavsiye

jımalya

80+ Bronze
arkadaşlar yaş 21 kilo 55 . Kilo alamıyorum var mı bilgisi önerisi olan

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Hocam boy kaçtı? Yaş değil de boy daha önemli.

jımalya

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
pilav çok sevmiyorum da makarna da etki etmiyo
dostum kalori açığı hesaplaman gerekiyor, siteleri mevcut gerekli bilgileri gir sonuc verecek. pilav, makarna,haslanmis patetes en iyi kilo alma yollarin olacaktir suphen olmasin. sevmiyorum diyerek yaklastigin seylerin faydalari emin ol cok fazla. yedigin yemekleri gramaj olarak cig ya da pismis degerlerini takip ederek gunluk kalori aciginin uzerinde kalori alirsan kilo alamiyorum diye bir sorunun kalmayacaktir(kestiremeyecegimiz bir saglik sorunun yoksa).

jımalya

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum kalori açığı hesaplaman gerekiyor, siteleri mevcut gerekli bilgileri gir sonuc verecek. pilav, makarna,haslanmis patetes en iyi kilo alma yollarin olacaktir suphen olmasin. sevmiyorum diyerek yaklastigin seylerin faydalari emin ol cok fazla. yedigin yemekleri gramaj olarak cig ya da pismis degerlerini takip ederek gunluk kalori aciginin uzerinde kalori alirsan kilo alamiyorum diye bir sorunun kalmayacaktir(kestiremeyecegimiz bir saglik sorunun yoksa).
çok fazla yiyince ayıptır söylemesi hemen büyük paket geliyor bi ata çok yemeye başlamıstım gunde 4 5 kere büyük kargo bırakıyordum

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bu sitedekileri uygulayarak kilo alınabilir. metabolizmanın hızını yavaşlatmak kilo artışına sebep olur ama çokta sağlıklı bir şey değildir.

Rulep

80+ Gold
Yemiyor olabilirsin bende yediğimi düşünüyordum ama aslında yemiyormuşum abur cubur zararlı şeyler yeme. yemek saatlerinde adam akıllı ye kusasıya kadar zorla + olarak ara öğünlerde meyve falan ye karnın aç olmasını bekleme sürekli bir şeyler ye yulafla yapılan tarifler oluyor onları gün için tüketebilirsin yemek yedikten sonra tüketki yemek iştahını kesmesin

Top Bottom