makarna pilavarkadaşlar yaş 21 kilo 55 . Kilo alamıyorum var mı bilgisi önerisi olan
pilav çok sevmiyorum da makarna da etki etmiyomakarna pilav
dostum kalori açığı hesaplaman gerekiyor, siteleri mevcut gerekli bilgileri gir sonuc verecek. pilav, makarna,haslanmis patetes en iyi kilo alma yollarin olacaktir suphen olmasin. sevmiyorum diyerek yaklastigin seylerin faydalari emin ol cok fazla. yedigin yemekleri gramaj olarak cig ya da pismis degerlerini takip ederek gunluk kalori aciginin uzerinde kalori alirsan kilo alamiyorum diye bir sorunun kalmayacaktir(kestiremeyecegimiz bir saglik sorunun yoksa).pilav çok sevmiyorum da makarna da etki etmiyo
çok fazla yiyince ayıptır söylemesi hemen büyük paket geliyor bi ata çok yemeye başlamıstım gunde 4 5 kere büyük kargo bırakıyordumdostum kalori açığı hesaplaman gerekiyor, siteleri mevcut gerekli bilgileri gir sonuc verecek. pilav, makarna,haslanmis patetes en iyi kilo alma yollarin olacaktir suphen olmasin. sevmiyorum diyerek yaklastigin seylerin faydalari emin ol cok fazla. yedigin yemekleri gramaj olarak cig ya da pismis degerlerini takip ederek gunluk kalori aciginin uzerinde kalori alirsan kilo alamiyorum diye bir sorunun kalmayacaktir(kestiremeyecegimiz bir saglik sorunun yoksa).
Çok şekerli şeyler yearkadaşlar yaş 21 kilo 55 . Kilo alamıyorum var mı bilgisi önerisi olan