hasanreyiz607
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba metobolizmam hızlı olduğu için sanırsam yani ne yesem kilo alamıyorum 10 15 kilo alsam yetecek spora gidiyorum yine kilo alamıyroum tavsiyeleriniz nelerdir
kral bebe bisküvisi birşeye yaramadı protein tozlarıda midemi bozmuştu yani hiç bi türlü alamıyorumbebek bisküvisi, yulaf, fıstık ezmesi, süt, protein tozu vb. malzemeler ile shake hazırlayabilirsin.
Alakası yok kalori ihtiyacını alırsan kilo alırsınkral bebe bisküvisi birşeye yaramadı protein tozlarıda midemi bozmuştu yani hiç bi türlü alamıyorum
Önerin varmı senin bendeki olan markası grizzoneAlakası yok kalori ihtiyacını alırsan kilo alırsın
Mide bozmayan izole protein tozları var
Ne gibi sağlıklı daha mantıklı değilmi?Sağlıksız almayı tercih edersen önerilerim var.
Bazı insanlar kilolarından bezmiş olabilir. Her türlü sağlıklı yöntemi deneyip alamayıp üzülürler. Alayım da nasıl alırsam alayım derdindeysen diye dedim. Elbette sağlıklı daha iyi. Sağlıksızdan kastım bol kalorili şeyleri sürekli yemekten bahsediyorum.Ne gibi sağlıklı daha mantıklı değilmi?
Kral bende yiyorum mesela yediğim şey bittkten sonra 10 15 dk sonra çıkıyor yani hiç kilo alamıyorum küçüklükten beri böylr diyebilirim hep aynı kilo da ve o civarlarında kaldım he arada aldımmı evet aldım ama sonra gene düşüşBazı insanlar kilolarından bezmiş olabilir. Her türlü sağlıklı yöntemi deneyip alamayıp üzülürler. Alayım da nasıl alırsam alayım derdindeysen diye dedim. Elbette sağlıklı daha iyi. Sağlıksızdan kastım bol kalorili şeyleri sürekli yemekten bahsediyorum.
Az yağlı şeyler tüketirsin sindirimi kısa sürer. 2 paket cips ye artı yarım litre normal kolayı dik. Biraz bekle sindirimin başladığında su iç midenin asitliğini azalt daha geç sindirilsin. Bir şey izlerken sürekli bir şeyler ye. Biri bitti mi başka şeyin arayışına gir. Yemek ye peşine beklemeden tatlı ye dinlen git bir çikolata ye meyve ye. Sulu yemekleri yarım ekmekle ye yemek yerken su iç. Öğünlerini arttır sağlıksız kilo almak bu işte. Bu şekilde yersen kilo almama ihtimalin yok. Hareketi de azalt. Tabi sağlıksız bir yöntem tercih senin.Kral bende yiyorum mesela yediğim şey bittkten sonra 10 15 dk sonra çıkıyor yani hiç kilo alamıyorum küçüklükten beri böylr diyebilirim hep aynı kilo da ve o civarlarında kaldım he arada aldımmı evet aldım ama sonra gene düşüş