Neler Yeni

Kilo Kaybı Devam Ediyor..

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
doktor hapı 1 ay kullan gel eğer etki etmezse takip edeceğiz dedi zaten de ben yine de emin olamıyorum kilo kaybı yavaşladı mesela ayda 1 kilo gibi ama yinede gidiyor etki etmesi en az 3 hafta sürüyor dedi bilemedim e-nabızda var hepsi zaten gitsem görür ordan raporlarına baksa yine yeter bildiğim çok iyi bir doktor var hap etki etmezse e-nabızdaki raporlarla ona gideceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan önce 3 kutu antibiyotik kullandım 2 hafta ***** gibi ben malım gittim bütün iyi bakterileri öldürdüm galiba bağırsaklardaki onu toparlaması da seneler sürüyormuş bağırsak düzenleyici bir toparlasa bari tam ishal gibi de değilim aslında karışık
Kullandığın hapın adı nedir

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Kral ben de askere gittiğimde 4,5 ay boyunca sana hiç yalan söylemiyorum hergün ishaldim. Gidiyordum sürekli doktora hiç bir şekilde düzelmiyordu. Entorogermina filan kullandım yine düzelmedi. Askerlik bitti eve döndüm 2 ay devam etti. Sonradan bir düzeldi , tekrar devam etti. En son gastroenterolojiye gidicektim yavaş yavaş düzeldiydi. Verdikleri ilaçların etkisi olmamıştı bana. Senin gibi bende zayıflıyordum sürekli , çok rahatsız edici bir durumdu benim için , düşünsene iştimadasın ishalsin , çok zor bir durum. Allah acil şifalar versin. Şuan iyiyim Allaha şükür.

WhoCares

80+ Gold
yediğin yada kullandığın bir şey sebeb olabilir mesela bende arada oluyor protein tozu içince tuhaf bir şekilde

Reindi

80+ Silver
Kullandığın hapın adı nedir
pingastro diye bir şey 50 mg 1 ay kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral ben de askere gittiğimde 4,5 ay boyunca sana hiç yalan söylemiyorum hergün ishaldim. Gidiyordum sürekli doktora hiç bir şekilde düzelmiyordu. Entorogermina filan kullandım yine düzelmedi. Askerlik bitti eve döndüm 2 ay devam etti. Sonradan bir düzeldi , tekrar devam etti. En son gastroenterolojiye gidicektim yavaş yavaş düzeldiydi. Verdikleri ilaçların etkisi olmamıştı bana. Senin gibi bende zayıflıyordum sürekli , çok rahatsız edici bir durumdu benim için , düşünsene iştimadasın ishalsin , çok zor bir durum. Allah acil şifalar versin. Şuan iyiyim Allaha şükür.
inşallah benimde geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom