Neler Yeni

Kilo vermek için ek takviye önerisi.

hocam zorluyor artık beni okulda dalga geçince gülüp geçiyorum ama bir süre sonra rahatsız ediyor özgüvenimi etkiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında evde ağırlık alıp kas çalışmak istiyorum ama alan çok yok olsa bile para kısıtlı ama bi bakacağım sizin dediğinize
Şimdiden iyi çalışmalar hocam bir tane sandelye bulup triseps vs. Calışabilirsiniz şınav mekik vs. Ya da kardiyo harektleri daralırsanızda çıkıp yürüyüş yapıp hava alabilirsiniz

Bol su , relax kafa ( takıntı sinir üzüntü çok yedirir), tempolu yürüyüş. Bunları düzenli yaparsan zayiflarsin. Gidip koşmaya çalışma 😅

Şimdiden iyi çalışmalar hocam bir tane sandelye bulup triseps vs. Calışabilirsiniz şınav mekik vs. Ya da kardiyo harektleri daralırsanızda çıkıp yürüyüş yapıp hava alabilirsiniz
peki hocam gym için yıllık 8500₺ aylık 2000₺ uygun mudur genelde fiyatlar nedir

peki hocam gym için yıllık 8500₺ aylık 2000₺ uygun mudur genelde fiyatlar nedir
Hocam yaşadığınız şehire semte göre vs. Değişir ben Aksaray'da te geçen yaz aylık 1k ya gitmiştim 800 -900 civarınada vardı ama eve çok uzaktı

Hocam yaşadığınız şehire semte göre vs. Değişir ben Aksaray'da te geçen yaz aylık 1k ya gitmiştim 800 -900 civarınada vardı ama eve çok uzaktı
hocam benim dediğim yer izmir karabağlarda bana en yakın yer burası diye baktım başka bir yerin fiyat bilgisi yok bende birde izmirpark avmnin en üst katında spor salonu var denk geldiğimde oraya da sorayım fiyatı diğerine göre uygun olursa orayıda değerlendirebilirim

hocam alabiliyosanız yıllık alın. iyi baya fiyatı. yarısını peşin yarısını taksit falan yapmayı da deneyebilirsiniz zorlarsa
taksit olayı var mı buralarda

hocam benim dediğim yer izmir karabağlarda bana en yakın yer burası diye baktım başka bir yerin fiyat bilgisi yok bende birde izmirpark avmnin en üst katında spor salonu var denk geldiğimde oraya da sorayım fiyatı diğerine göre uygun olursa orayıda değerlendirebilirim
eğer gidemiyorsanız salona ege fitness'ın workoutlara bakabilirsiniz. ister no equipment isterseniz de bir çift dumbell ile. ayarlanabilir 15kg dumbellar 1k falan trendyoldan sanırsam. onlara da göz atın derim. dumbell ile vücudun her yerini çalışabilirsiniz. bide şu kalori sayın allah için artık. meyve yiyin aburcuburdan uzak durun ekmekten uzak durun. yulafı hayatınıza katın bi şekilde.

hocam gidip konuşmanız lazım illaki yapılır taksit.

Şu an sağlam bir diyet yapıyorum. Haftada ortalama 1.5 KG veriyorum. Protein ihtiyacımı neredeyse tamamen alıyorum ama Protein tozu da dahil olmak üzere kullanmamı önerdiğiniz ek takviyelere açığım. Özellikle yağ yakımı için bir şeyler önerebilirsiniz.
eğer dahada kilo vermem lazım diyorsan paranda varsa bunların hepsi kilo vermene yardımcı olur
Hiq B.M.F Extreme thermo burner link
l carnitine
olimp thermo speed extereme (ben kullanıyorum gün içinde hem enerjik hissettiriyor hemde yağ yakımına destek)
eğer ödem atmam lazım dersen
yeşilçay
detoxfit günde 6 kapsül

Olmadı hocam kas ansiklopedisi diye bir site var orda ekipmanli akipmansız bakabilirsiniz

hocam haftada nasıl 1.5kg veriyorsunuz 110 kiloyum daha bugün 1-2 saat bisiklet sürdüm kentkartım yanımda değil diye merdiven çıktım bisikletle üstüne yokuş çıktım geldiğimde ise kilo almış oluyorum 1-2 gram bile vermiyorum daha doğrusu veremiyorum
1 2 günde göremezsin. vücudundaki görüntü değişimi önemli uzun vadede, tartıya bakma çok

eğer dahada kilo vermem lazım diyorsan paranda varsa bunların hepsi kilo vermene yardımcı olur
Hiq B.M.F Extreme thermo burner link
l carnitine
olimp thermo speed extereme (ben kullanıyorum gün içinde hem enerjik hissettiriyor hemde yağ yakımına destek)
eğer ödem atmam lazım dersen
yeşilçay
detoxfit günde 6 kapsül
hiçbirinin kayda değer bir katkısı yok bomboş ürünler

2024 Temmuz sonunda 78 kilo olan ben 3 hafta öncesine kadar 100 Kilo olmuştum. Çalışma hayatı, özel nedenler vs. 3 Hafta önce bayram günü diyete başladım. Günlük ortalama 800-1200 kalori arası alıyorum. Neyden aldığıma çok bakmıyorum aslında. Sabah 1 simit, 50 gram mısır gevreği veya 2 yumurta salatalık domates vs olabiliyor. Öğlen ne yersem yiyeyim çok çok az yiyorum genelde. akşamları da %90 tavuk haşlama (ben seviyorum). 1200-1300 kaloriyi asla geçmedim galiba. Haftada 2 yürüyüş dışında spor vs de yok.
3 hafta sonunda 94.2'yim.

Boy kilo kaç?İlk başlarda ayda 4kg iyi fakat bu kg verme kalori açığının -300ü mü yoksa atıyorum -1000 imi?

Boy kilo kaç?İlk başlarda ayda 4kg iyi fakat bu kg verme kalori açığının -300ü mü yoksa atıyorum -1000 imi?
Boy 175 civarı başlangıç kilomdan emin değilim ama 100-101 di. ilk hafta sonunda 97.5, 2. hafta sonunda 95.6, 3. hafta sonunda 94.2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,857
Üyeler
173,273
Son üye
aymenmotie.babaci
Geri