Neler Yeni

Kilolu insanlar normal bireyler değil mi?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar 23 yaşındayım hâla bu saçma psikoloji neden devam ediyor size sormak istedim.
Yaşlı insanlarda normal karşılanan kilo neden çocuk ve gençlerde psikolojik bir eziyete dönüşüyor anlamıyorum...

Bir yerde otururken ve ya ayakta dikilirken birisi illa karnıma ya dokunacak ya da vuracak ama neden? Bedenim o benim,neden rahatsız edip hareketin ile hakaret etme ihtiyacı duyuyorsun çok merak ediyorum.
Ya da soğuk havalarda ikiside insan derisi ama kilolu insana nedense bir hayvan muamelesi yapılıyor, sen üşümezsin senin derin kalındır tarzında ama böyle bir durum yok ben öküz ve ya ayı değilim,derimde kürk yok,kalın değil sen neysen ben de aynısıyım.
Ya da şakaların sertleşmesi durumuda aynı, hakaret boyutuna da varıyor. Ya bir insana hayvan olarak seslenme hakkını size kim veriyor? Öküz, ayı, balina, manda tarzı hakaretler falan ben "Camış" diyen duydum bu nedir aga yani hiç mi karşınızdakini üzeceğini içerlenebileceğini düşünmüyorsunuz?

Yani bunun daha devamı var ama bunlar 1 günde mutlaka yaşanan bazıları ve ben bu kelimelere takılıp içine kapanan çocuklar gördüm. Onu geçtim zayıflamak için ilaçlar alıp sağlığından olan benim gibi insanlar var bu insanların bedelini nasıl ödeyeceksiniz? Kimse bayılmıyor bu duruma ama kolay olsa herkeste arnold olmak ister.

Bu soruları 1 kez olsun forumda bu hareketleri yapmış kendini "Normal" insandan sayıp kilolu insanlara anormal gözüyle bakanlara soruyorum. Eminim hepiniz yapmamışsınızdır da işte neden yapmadınız :)
Ben dalga geçmem saçmalık tamamen ama itici bir şey çok muhabbet kuramıyorum çok kilolu insanlar ile, sonuçta eğer bir rahatsızlığı yoksa kenidi elinde olan bir şey gıcığıma gidiyor.

Farway

80+ Silver
Ben dalga geçmem saçmalık tamamen ama itici bir şey çok muhabbet kuramıyorum çok kilolu insanlar ile, sonuçta eğer bir rahatsızlığı yoksa kenidi elinde olan bir şey gıcığıma gidiyor.
Kaslı olmakta senin elinde neden iyi bir vücut yapmıyorsun ben de buna gıcık olayım o zaman zargana gibi duruyorsunuz diye millete sallayalım :) Saçmalık yani aga bu kimseyi ilgilendirmiyor mesele bu,sizin gözünüze hoş gözükmek için kimseyi zorlayamazsınız.

Juiclair0

80+ Silver
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kaslı olmakta senin elinde neden iyi bir vücut yapmıyorsun ben de buna gıcık olayım o zaman zargana gibi duruyorsunuz diye millete sallayalım :) Saçmalık yani aga bu kimseyi ilgilendirmiyor mesele bu,sizin gözünüze hoş gözükmek için kimseyi zorlayamazsınız.
Spor yapacak zamanı ayırmak, spor için beli başlı besinler almak, kas yapmak için ek takviyeler almak var, bir de boğazını tutup zayıflamak var bence çok farklı şeyler

Ama yanlış anlama sadece bir çok kişinin çok kilolu insanlara gıcık olması normal bir şey diyorum ama dalga geçmek ve saçma sapan lakaplar takmaya hakları yok tabii ki

.RBO.

80+ Silver
1-2 saat cardioyu ard arda yaparsa bayılır gider zaten. 1-2 saati 15-20 dakikalık parçalara bölerek yapmalı.
1-2 saatlik kardio her yürlü şişman bitine fazla gelir ama günde 1-2saat yürüyebilir tabi dayanırsa 😄

Top Bottom