FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,471
Birazcık lite bir ürün olmuş. Depolama için gider.PCIe 4 SSD ama hızları PCIe 3 standartında. Garip![]()
Birazcık lite bir ürün olmuş. Depolama için gider.PCIe 4 SSD ama hızları PCIe 3 standartında. Garip![]()
DRAM yok HMB var başka bir kaynakta öyle yazıyor.bunda 3d nand var mı?
Pazarama o.hepsiburada senin link%10 var galiba bir baksana şu linke 119 TL indirim yapar
Hediye Para tutarları 3 iş günü içerisinde Nays hesaba geçecek olup, alışveriş işleminin iptal ve iadesi durumunda iptal edilen işlem oranında verilen Hediye Para geri alınır.Hediye Para nakit olarak Nays hesabına aktarılır,Nays bilgilerini girdim ama düşmedi. Trendyolda direkt ödeme adımında düşerdi
Anladığım kadarıyla fiyatı direkt düşürmüyor 3 gün içerisinde kartına geri iade ediyor %10luk ücreti. Tam emin değilim ama daha iyi bilen biri vardır illa.Nays bilgilerini girdim ama düşmedi. Trendyolda direkt ödeme adımında düşerdi
Geç ya boş işAnladığım kadarıyla fiyatı direkt düşürmüyor 3 gün içerisinde kartına geri iade ediyor %10luk ücreti. Tam emin değilim ama daha iyi bilen biri vardır illa.
Ödemeyi yapıyor dostum o konuda sıkıntı olmasın. 2 gün önce arkadaş kullandı ve parası yattı dün.Geç ya boş iş
Nays bilgilerini girdim ama düşmedi. Trendyolda direkt ödeme adımında düşerdi