Kingston a2000 Normal Mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Kingston a2000 500gb ssd'min disk mark sonucu %61 dolu ama yazma değerinde 600 mb/sn kayıp var normal mi bilgisyarda her şeyi kapatıp ölçtüm alınalı 1 ay olmadı.

Ekler

• CrystalDiskMark 7.0.0 x64 [ADMIN] 21.10.2020 22_14_03.png
    CrystalDiskMark 7.0.0 x64 [ADMIN] 21.10.2020 22_14_03.png
    18.9 KB · Hit: 99
En İyi Cevap
neredeyse yarı yarıya düşmüş yazma hızı :(
belki sorun olabilir
ama bir süre daha bekle aynı yazma değerlerinde arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyorsa SORUN OLABİLİR.O zamanda Garantisi devam ediyorsa göndermen mantıklı olur.
gerekçeni açıkça bildirirsen senin lehine sonuç çıkacak ve İaden gerçekleşecektir
Olmazsada kanıtlarıda Tüketici mahkemesine bildirirsin
Tüketici mahkemesinde bu gibi şeylerle ilgilenirler mi ya?
Bir de elmacık bilgisayardan hepsiburada üzerinden inşallah sorun olmaz mağa puanı çok iyi ve güvenilir deniyordu

Tüketici mahkemesinde bu gibi şeylerle ilgilenirler mi ya?
Bir de elmacık bilgisayardan hepsiburada üzerinden inşallah sorun olmaz mağa puanı çok iyi ve güvenilir deniyordu
elmacık iyidir
bana ürünü düzgün bir şekilde getirmişti
güvenilir yani

elmacık iyidir
bana ürünü düzgün bir şekilde getirmişti
güvenilir yani
Üründe yazma değerlerinde çok ciddi bir kayıp var. 14 günlük cayma hakkımla iade etmek istiyorum. Vaad edilen değerler 2200/2000 iken beniyazma değerlerim çok düşük görselleribırakıyorum.(Bilgisayardaki bütün uygulamaları kapatarak ölçtüğüm sonuçlar)

bu açıklama yeterli midir

Üründe yazma değerlerinde çok ciddi bir kayıp var. 14 günlük cayma hakkımla iade etmek istiyorum. Vaad edilen değerler 2200/2000 iken beniyazma değerlerim çok düşük görselleribırakıyorum.(Bilgisayardaki bütün uygulamaları kapatarak ölçtüğüm sonuçlar)

bu açıklama yeterli midir
yani yeterlidir
zaten keyfi iadende değil sonuçta

yani yeterlidir
zaten keyfi iadende değil sonuçta
Teşekkürler bu şekilde oluşturdum
Post automatically merged:

@DonanımFikir peki nasıl formatlayacağım içindeki verilerin tamamen gitmesini istiyorum hiçbir şekilde kurtarılamayacak biçimde

Teşekkürler bu şekilde oluşturdum

@DonanımFikir peki nasıl formatlayacağım içindeki verilerin tamamen gitmesini istiyorum hiçbir şekilde kurtarılamayacak biçimde
ben laptobumu satmadan önce Çoğu dosyalarımı Çöp kutusundan silmiştim
Ondan sonra 2 kere windowstan Tüm sürücüleri temizle yapmıştım ve öyle bilgisayarı vermiştim
Sende öyle yapabilirsin
yani dosyaları mümkün olduğunca geri getirilemeyecek hale getir

ben laptobumu satmadan önce Çoğu dosyalarımı Çöp kutusundan silmiştim
Ondan sonra 2 kere windowstan Tüm sürücüleri temizle yapmıştım ve öyle bilgisayarı vermiştim
Sende öyle yapabilirsin
yani dosyaları mümkün olduğunca geri getirilemeyecek hale getir
Direkt windows kurulumdan formatlayacağım bir de biçimlendir yaparım yeterli olur mu ki

olur ama önce ne olur ne olmaz dosyaları çöp kutusundan tamamen sil ya da sen bilirsin
zaten sürücüleri temizledeki 1 seçenekte dosyaların geri getirilmesi güçleşir yazıyor sıfırlamadada karşına çıkacaktır
Direkt windows kurulumdan formatlayacağım bir de biçimlendir yaparım yeterli olur mu ki

olur ama önce ne olur ne olmaz dosyaları çöp kutusundan tamamen sil ya da sen bilirsin
Tamamdır yaparım

zaten sürücüleri temizledeki 1 seçenekte dosyaların geri getirilmesi güçleşir yazıyor
bu ssd'de steam epic games falan kuruluydu bir de otomatik giriş var acaba bu bana sorun oluşturur mu

Tamamdır yaparım

bu ssd'de steam epic games falan kuruluydu bir de otomatik giriş var acaba bu bana sorun oluşturur mu
fazla bir sorun olacağını sanmıyorum sen genede hesapların oturumlarını kapa Ve şifrelerini bir kenara yazki unutma vb. olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,509
Üyeler
191,116
Son üye
aminenuritisme
Geri