Merhaba dostlar, Kendi kulladığım SSDlerime genel olarak belli aralıklar Crystal disk mark ile test edip Kingstonun kendi programından sağlıklarını takip ederim Bu sefer HD Tune PRO ilede bi test ediyim dedim ve ilkkez SSD lerimi error scan ile test ettim, Kingston Hyperx ve Kingston A400 SSD lerime yaptığım testleri sıkıntısız geçtiler fakat Kingston A2000 SSD min değerlerinde sıkıntılar var:
HD Tune Pro Error Scan:
Alıntıyı görüntüle
Nvme M.2 SSD olduğundan çoğu değeri göstermiyor HD tune pro acaba errorlar da onla alakalımı ? Yoksa fazla mı iyi niyetlimiyim

?
Bu da Crystal Disk mark testi, bu teste tuhaftır ki değerler olması gerektiği gibi (A2000 nin okuması 2200MB / yazması 2000MB):
Alıntıyı görüntüle
Ve Kingston SSD Manager da değerleri şu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Burda da sıkıntı yok gösteriyor.
Sadede gelir isek, HD Tune PRO da "SATA" ile Bağlı SSD lerim de hiç bir Error çıkmadı ve onlarında okuma yazma değerleri normal, A2000 Nvme M.2 SSD de ise HD Tune PRO da 3 tane hata çıktı, ama okuma yazma değerleri normal ve Kingstonun kendi programında sağlam gözüküyor.
SATA ile bağlı olmadığından ve de HD Tune PRO da A2000 nin değerleri gözükmediğinden mi (Nvme M.2 SSD olduğundan çoğu değeri gözükmez) böyle errorlar aldım ?
@Tolga Samet @crazyreign @RevDeisDou