Kınıght ögretecek var mı

Pay to win bir oyun. Başlamasanız daha iyi.

Kara paranın döndüğü ve genelde ekmek kapısı olarak görülen oyunlar Metin2, KO falan. Oynanacak oyunlar değiller. Keza bunların PVP sunucuları da o seviyelerde, ben en son Metin2 PVP sunucularından 2012-14 arasında keyif almıştım. O dönem gerçekten yeni yeni olduklarından ticaret, pay to win vb. dönmüyordu.

Yani bu oyunlardan para kazanma gibi bir beklentin yoksa (kazanabileceğini sanmıyorum, mafyalaşmış tiplerde var oralarda) veya sidik yarıştırayım kafasında bir serseri değilsen (Rise, KO oynayanlar özellikle bol bol sokak serserisi, hatta oyunlara bulaşmasalar suça sürüklenen genç, orta yaşlı diyebileceğin seviyede cahil bir kitlesi var) sal bu oyunları.

Şu an arkada yerli The Quinfall 1.0 çıktı onu oynuyorum. Optimizasyon ve lag sorunları hariç PVE tarafı şu anlık sarıyor.

BDO'da 40 seviyeye kadar oynanır da beni sarmıyor ya. Kombo sistemi hiç de keyifli değil. Tek oyunculu RPG oyunlar oynadıysan bayağı tırt gelir. Ama hayatta sadece MMORPG oynadıysan sarabilir. Yaraktıkların zor öldüğü MUSOU oyunu gibi BDO. MUSOU'larda genelde daha çok düşman olur ve kombolar ile bol bol keserken keyif alırsın. BDO tam tersi zor ölen yaratıklar, gereksiz ve sıkıcı komboları var. Yine de görevlerle oynarsan bir miktar iş görür. Ama 40-50'lerde böyle uzay boşluğu gibi bir yere atıyor, orada felaket baymıştım ben. Bir de oyunun motoru bayağı dandik, ayar ne yaparsan yap micro stutter çok yaşatıyor.

FF14 veya WoW oyna diyeceğim de oralarda zindan, ortak görev vb. için biraz İngilizce bilmen lazım. Türk klanları elbet vardır, ama denk getirmen zor. Bireysel de oynanabilir. Bunlar aylık üyelik istiyor ama, diğer ücretsiz olanlar da bakma sen öne falan geçmek istiyorsan aylık özel üyelik falan satıyorlar. WoW ve FF14 daha pahalıya denk geliyor.

Veya ESO ve Guild Wars 2 de oynayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,094
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri