JackRyan
80+ Silver
ps5 desteği yok değil mi
Özellikle yazma işlemi sırasında yüksek sıcaklıklarda çalışan bir ssd, 100 150 lira civarına alüminyum bir soğutucu alırsanız sorun çözülür. Fena olmayan bir model fakat tabii ki çok daha iyi alternatifleri var.Bu fiyat bandında bir SSD istiyorum da Kioxia'larda hep sağlık çok hızlı düşüyor şeklinde şikayetler var.
Samsung 970 dışında SSD yok o da biraz tuzlu.
500 daha verip 970 evo alınsa herhalde 2-3 kat daha uzun ömürlü olur.Özellikle yazma işlemi sırasında yüksek sıcaklıklarda çalışan bir ssd, 100 150 lira civarına alüminyum bir soğutucu alırsanız sorun çözülür. Fena olmayan bir model fakat tabii ki çok daha iyi alternatifleri var.
evo linki varmı ?500 daha verip 970 evo alınsa herhalde 2-3 kat daha uzun ömürlü olur.
KC2500 1600 civarına düşüyor onu takip et.Bu fiyat bandında bir SSD istiyorum da Kioxia'larda hep sağlık çok hızlı düşüyor şeklinde şikayetler var.
Samsung 970 dışında SSD yok o da biraz tuzlu.
Verilebilir tabii ki. Ben de geçtiğimiz gün 2TB KC2500 aldım, almasaydım keşke bir sürü olumsuz yorum var ömrünün kısa olduğu ile ilgili. Uzun ömürlülük denildiğinde Samsung'dan şaşmamak lazım, 8 senelik sata 850 evo hala daha yüzde 90 üzeri sağlık ile çalışıyor500 daha verip 970 evo alınsa herhalde 2-3 kat daha uzun ömürlü olur.