Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 14,295 Salı, 03:26 #14 Mutlu musunuz ? Olay bundan ibaret. Gerisi önemli değil.
Enivici Vokke 80+ Silver Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 4,995 Dahası Reaksiyon skoru 3,164 İsim Abdullah Aydoğdu Salı, 03:29 #15 En azından sevgilin var öyle düşün bizde o da yok
A Aquamen 80+ Bronze Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 929 Salı, 03:35 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Enivici Vokke yazmış: En azından sevgilin var öyle düşün bizde o da yok Devamı için tıklayın... Zaten olmasın bu devirde birine güvenmek akıl kârı değil ben güvendim onun için şehir değiştirdim düşün sonuç (aldattı)
Enivici Vokke yazmış: En azından sevgilin var öyle düşün bizde o da yok Devamı için tıklayın... Zaten olmasın bu devirde birine güvenmek akıl kârı değil ben güvendim onun için şehir değiştirdim düşün sonuç (aldattı)
A Aquamen 80+ Bronze Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 929 Salı, 03:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 hamzaersoy yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Gelecekte ben sorunsuz devam ederse çocuklarıma güzel bir genetik vaadediyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 03:48 Zaman ayırıp yazan arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim ben kaçar Son düzenleme: Salı, 03:48
hamzaersoy yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Gelecekte ben sorunsuz devam ederse çocuklarıma güzel bir genetik vaadediyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 03:48 Zaman ayırıp yazan arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim ben kaçar