Numarayı bırakırsan eğer ulasabilirsem bi arkadaşım vardı.Buraya numarayı bıraksam bir şeyler yapacak olan var mı?
Tmm sildim sende sil.Mesajı sen de silmelisin alıntıladığın için hâlâ görünüyor.
kesin bulursun aynenAdamın ismini soy ismini verebilirsen annesinin tcsine kadar bulurum. Tabi hesap gerçek isim soyisim ise
Bulamayacağıma çok güveniyorsan özelden adını soyadını yaz da göstereyim bulup bulamayacağımı ?burdaki kimseye numarasını falan verme çoluk çocuk boş boş sövecek numarasını dağıttığın için karşı dava açar sana en yakın karakola git olayı anlat gerisini onlara bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin bulursun aynen
yaz bana bekliyorum her konuda sizin gibiler var bi bitmedinizBulamayacağıma çok güveniyorsan özelden adını soyadını yaz da göstereyim bulup bulamayacağımı ?
Hesabın gizli yazamıyorum. Siz başlatın konuşmayıyaz bana bekliyorum her konuda sizin gibiler var bi bitmediniz
evet kolpa sıktığını da görmüş olduk arkadaşınHesabın gizli yazamıyorum. Siz başlatın konuşmayı
Aynen fake isim soyisim verip hakaret etmekle kolpa sıktığım ortaya çıkıyor.evet kolpa sıktığını da görmüş olduk arkadaşın![]()
instagram.com/emircol1 hesabımı özelden de attım burdan da atıyorum ne tür bir ucubesin sen ?Aynen fake isim soyisim verip hakaret etmekle kolpa sıktığım ortaya çıkıyor.
Ben daha fazla muhattap olamayacağım Yoksay atıyorum sen de aynısını yap mümkünse