Neler Yeni

Kız kardeşime facebook'dan cinsel taciz de bulunulmuş ne yapmalıyım?

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Buraya numarayı bıraksam bir şeyler yapacak olan var mı?
Numarayı bırakırsan eğer ulasabilirsem bi arkadaşım vardı.
Numaranın sahibinin bilgilerini en detaylısına kadar öğreniyor (Adres,tc no dahil.)
Yasa dışı bir şey boşver.
En iyisi senin gidip adliyeye dava açman lazım.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
durman hata polis karakolunabile gitsen yardımcı olur yönlendirirler. Bundan sonra kendi düşünsün, sonrasında uzlaşmak ister ammaa artık iş işten geçti

1)Bu sadece tacize değil pedofiliyede giriyor
2)Bence ona cevap vererek (siz asla kız kardeşiniz değil) adresini öğrenebilirsiniz

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
burdaki kimseye numarasını falan verme çoluk çocuk boş boş sövecek numarasını dağıttığın için karşı dava açar sana en yakın karakola git olayı anlat gerisini onlara bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın ismini soy ismini verebilirsen annesinin tcsine kadar bulurum. Tabi hesap gerçek isim soyisim ise
kesin bulursun aynen

burdaki kimseye numarasını falan verme çoluk çocuk boş boş sövecek numarasını dağıttığın için karşı dava açar sana en yakın karakola git olayı anlat gerisini onlara bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin bulursun aynen
Bulamayacağıma çok güveniyorsan özelden adını soyadını yaz da göstereyim bulup bulamayacağımı ?

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Aynen fake isim soyisim verip hakaret etmekle kolpa sıktığım ortaya çıkıyor.
Ben daha fazla muhattap olamayacağım Yoksay atıyorum sen de aynısını yap mümkünse
instagram.com/emircol1 hesabımı özelden de attım burdan da atıyorum ne tür bir ucubesin sen ?:D yaşadığım ile kadar söyledim hala fake diyor

Tre-x

80+ Silver
Polise gitmekten başka çaren yok

Top Bottom