yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
KVKK ihlalinden davayı yersin sonra.Bana özelden atarsan numarayı izmirin her yerine tacizci ara diye yazarım :d
KVKK ihlalinden davayı yersin sonra.Bana özelden atarsan numarayı izmirin her yerine tacizci ara diye yazarım :d
KVKK ihlalinden davayı yersin sonra.
Agam direk dava direk psikoloji bozar bu durum acıma dava direk peşini bırakmaKız kardeşim(14)yaşın da cinsel taciz de bulunmuş birisi cinsel organının fotoğrafını falan atmış numarasını da atmış
Elim de numarası var ne yapabilirim bu şahısa?
Yine Sübyancı dayılar...Kız kardeşim(14)yaşın da cinsel taciz de bulunmuş birisi cinsel organının fotoğrafını falan atmış numarasını da atmış
Yazık lan adama abaza dayı ama haaaKız kardeşim(14)yaşın da cinsel taciz de bulunmuş birisi cinsel organının fotoğrafını falan atmış numarasını da atmış
Şikayette bulunun daha ne bekliyorsunuzKız kardeşim(14)yaşın da cinsel taciz de bulunmuş birisi cinsel organının fotoğrafını falan atmış numarasını da atmış
Adliyeye gidip dava açın facebook kişisel verileri dava açılınca paylaşıyorKız kardeşim(14)yaşın da cinsel taciz de bulunmuş birisi cinsel organının fotoğrafını falan atmış numarasını da atmış
Aynisini söyledim bu kadar alcak gönüllü ve korkak olma demis bana -20iqKVKK ihlalinden davayı yersin sonra.