Mahmut Yılmaz
80+ Silver
fenere nası kodular izledinmi yaz
Kaç yıldır biri var ama arkadaşız...Hahahahha kötüymüş
öncelikle biraz geç yazdım kusura bakma. halinden memnunsan bişey diyemem de hiç mi yok kral hoşlandığın ettiğin
Çok soğukkanlı, Buzdolabı gibi xabi alonso"söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum dayanamıcam, şu Ayşe'nin saçı da ne kadar kötü yiaa dimi"İSİM TEMSİLİDİR
Yazarsan garipser ama sevmediği kişinin adını kullanırsan hoşuna da gider
"Yarına ödev var mıydı?"
"Evet, matematik 20-25. Sayfalar"
"Beraber yapalım mı konuşa konuşa? Sensiz/tek başıma çok sıkıcı oluyor"
Burada iki olasılık var, ödevi çoktan bitirmişse kendini acındır off ya ne yapcam şimdi vs., ödevi bitirmemişse kabul eder muhtemelen
"NABER KARI" deme sakın ayıp
"Yazın neler yaptın, görüşemedik hiç"
Eğer tatile falan gittiyse ballandıra ballandıra anlatır, detay istersen daha da anlatır kızlar sever böyle şeyleri
"Sen şimdi yakışıklı çocuklar görmüşsün benim yüzüme bakmazsın" gibi bir şey de ardından (veya araya kat duruma göre)
Zaten cevabı az çok belli eder
Kazan mübarek olsun asker durum bilgilendirmesini bekliyoruzSıkıntı yok o kadarını ben ayarliycam
İmzanKazan mübarek olsun asker durum bilgilendirmesini bekliyoruz
Nolmuş nolmuşİmzan
herhangi bir gelişme olursa bilgilendiririmKazan mübarek olsun asker durum bilgilendirmesini bekliyoruz
hafifinden yürü ve kızı kendine aşık et. İlk başta fazla ilgi göster muhtemelen naz yapar daha sonra bütün ilgiyi bi anda düşür daha sonra o sana ilgi duyucaktır muhtemelen denemeye değerKaç yıldır biri var ama arkadaşız...
reel olayı cok mantikli haciInstagram için reels atıp cevap gerektire bişeyler yazabilirsin. Mesela bu da tam bizim matematik hocası gibi dimi veya bu durum sende de oluyor mu gibi bişeyler yazabilirsin.
Wp için de ucu çok açık bayağı konuşabileceğin bir konu varsa o da dizi film önerisi vb. Tabi ikinizin de biraz ilgisi varsa. En kötü senin zevkin iyidir diyip bi dizi/film önerisi iste o sırada sen de başka bi filmden vs bahset. Hatta iyi bi çocuk olabilirsen belki sinemaya bile götürebilirsin. Şu sıralar vizyonda güzel film de varsa kaçırma sakın.
İsmim @LoserIl anlamı Loser in love aslında birisi büyük i diğeri küçük Lherhangi bir gelişme olursa bilgilendiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
hafifinden yürü ve kızı kendine aşık et. İlk başta fazla ilgi göster muhtemelen naz yapar daha sonra bütün ilgiyi bi anda düşür daha sonra o sana ilgi duyucaktır muhtemelen denemeye değer
Mesaj otomatik birleştirildi:
reel olayı cok mantikli haci
Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir. Eski sevgilisini unutmamamışKazan mübarek olsun asker durum bilgilendirmesini bekliyoruz
Unuttur o zamanKurtlar vadisi operasyonu bitmiştir. Eski sevgilisini unutmamamış