Kizaru Nasıldır?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba 200-250 Tl arası fp kulaklık konusu açtım ancak öneri fazla olmadı verilen önerileride beğenmedim pek bütçeyi arttırdım 250-350 tl arası fp kulaklık önerisi yapabilirmisiniz mikrofonu kaliteli olursa sevinirim.

Merhaba 200-250 TL arası fp kulaklık konusu açtım ancak öneri fazla olmadı verilen önerileride beğenmedim pek bütçeyi arttırdım 250-350 TL arası fp kulaklık önerisi yapabilirmisiniz mikrofonu kaliteli olursa sevinirim.
Forumda kullanan biri dipses sorunundan iade etmişti.

Ben drop plus derdim kesinlikle çok güzel bir kulaklık ama hem stoğu 2 hafta sonra gelecek hem de 400'lere çıkacak stok olmadığı için

Ben drop plus derdim kesinlikle çok güzel bir kulaklık ama hem stoğu 2 hafta sonra gelecek hem de 400'lere çıkacak stok olmadığı için
Aynen beklemekte istemiyorum drop nasıldır?

Drop mikrofona sesi veriyor ve çözümü yok. Hem o yüzden önermiyorum hem bir kez kulağıma taktım kulağımı tam kapatmıyordu drop plus kadar güven vermedi. Ve arada çok az fiyat farkı var.

Drop mikrofona sesi veriyor ve çözümü yok. Hem o yüzden önermiyorum hem bir kez kulağıma taktım kulağımı tam kapatmıyordu drop plus kadar güven vermedi. Ve arada çok az fiyat farkı var.
Galiba kizaru alcam abdullah abi bayağı beyendi.

İade edenler oldu alanlardan. Dip ses yapıyormuş.

Bence GamePower = Trash.
Gamepower'ın kulaklıkları sadece. Kasasını ve psu'sunu da kullanıyorum kasada delik olmasa da tasarım ve malzeme kalitesi gayet iyi. PSU da sorun çıkarmadı ama keşke delikli bir model alsaydım.

Gamepower'ın kulaklıkları sadece. Kasasını ve PSU'sunu da kullanıyorum kasada delik olmasa da tasarım ve malzeme kalitesi gayet iyi. PSU da sorun çıkarmadı ama keşke delikli bir model alsaydım.
O PSU sıkıntı bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,113
Üyeler
187,627
Son üye
user392871
Geri