Neler Yeni

Kızla görüşme konusu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Halil
Arkadaşca kafede görüşme, ne konusu açılabilirim? Nasıl sorular sorulabilirim? Doğaçlama mı ilerleyeyim? Öneriye açığım. Ömründe görüşme yapmamış birine ne önerirsiniz?

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
Arkadaşca kafede görüşme, ne konusu açılabilirim? Nasıl sorular sorulabilirim? Doğaçlama mı ilerleyeyim? Öneriye açığım. Ömründe görüşme yapmamış birine ne önerirsiniz?
doğaçlama git bence kafe gibi kasıntı yerde ilk defa buluşmaktansa parkta filan buluşmak daha rahat olur diye düşünüyorum.Ben ilk buluşmamı kız sinemaya gidelim dedi diye orda yapmıştık.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Sadettin Y
ilk bulusmalar genelde stresli olur hocam. Ben ilk sevgilimle ilk bulusmadan once onu arastırıp sanki ortak ilgi alanlarımız varmıs gibi bir algı yaratmaya calısmıtım. Yasın kucukse bu konulara hevesli olabilirsin ama bana kalırsa olayı akısına bırakıp birbirinizden, sohbetinizden keyif alabilecek misiniz ona bakın.

Rulep

80+ Gold
Doğaçlama takıl

Dantee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem
Ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçer. Konu konuyu açar zaten.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,439
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ne konusu açarsan aç aileni önemsediğin konu açma kızın gözünde düşersin. Çiçek, böcek, kokulu coraplar, göbek kokusu felan ne istersen konuş, hatta Witcher`in omurgasının sihirbaz tarafından kırılmasını da anlat zamanını eğlenceli geçir.
Yaani ehh işte hayatını yaşa.

Ayrıca şu Witcher 4 sezonu çekilirmi acıbaaaa🥺

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,620
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bi aktivite yapin oradan sonra gecersiniz kafeye vs tavsiyem sinema bowling tarzi seyler hem sohbet etcek konunuz hemde guzel vakit gecirirsiniz

Kara*

80+ Silver
Rahat olup yerine göre doğaçlama veya rol yapabilirsin. Oturup sohbet kısmı başladığı zaman kıza centilmen davranıp iltifat edebilirsin. Hemen sorulara boğmanı önermiyorum, önce halini hatırını sorma aşaması derken samimi olmaya çalış, bu sırada ilk giriş biterken yavaştan kızın sevdiği şeyleri sormaya başlayıp ortak noktanızı bulmayı deneyin, her konu olur konu konuyu açar merak etme. Kız seni sorarken asla kendini batırma acizlik olarak görebilir, düşüncelerini ona göre etkileyici ve uygun şekilde tamamlamaya özen göster, yavaştan sıkılma aşamasına geçmeden tam o sıra yeni bir etkinlik için yeşil ışık yak, elbet konusu geçen veya kızın istediği bir şeyi yapabilirsiniz gerisi kolay olur zaten. Özetle onu anlıyormuş gibi yap, yeri gelince batırmadan konuş, yeri gelince güldür kızı, yeri gelince kendin hakkında meraklandır, bunlar bile ayakta tutmasını sağlar mevzuyu.

Hanaz

80+ Gold
doğaçlama git bence kafe gibi kasıntı yerde ilk defa buluşmaktansa parkta filan buluşmak daha rahat olur diye düşünüyorum.Ben ilk buluşmamı kız sinemaya gidelim dedi diye orda yapmıştık.
Kanka bana mümkünse buluşmayalım demişti o günden beri bıraktım ben karı kız olayını cs oynuyorum milleti tilt ediyorum daha çok zevk veriyor

Knispel

80+ Bronze
Mümkün olduğunca rahat olup konuşmanızın gidişatına göre konu açın. Tabi karşı tarafta sus pus sadece oturursa işiniz biraz daha zor çok sıkıcı bir buluşma geçer :)

Top Bottom