İade edemezsin ürünü 1.5 ay kullanmışsın. Bence garantiye yollamalısın.Arkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?
iade süresi 14 gün diye biliyorum ama garantiye yollayabilirsinizArkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?
Değişim yapılır, para iadesi yapılacağını zannetmem.ürünü garantiye yolladıktan sonra sıkıntılı olduğu tespit edilirse para iadesi alabilirmiyim?
İade şansın yok. Garanti bile ilgilenir mi tartışılır?Arkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?
Dostum benim klavyemde elektriksel bir sıkıntı oldu garantiye yolladım, ürünün stoğu olmadığı için iade hakkı verdiler, raporla birlikte geri yolladılar. Sonra satıcıya yolladım raporla birlikte ve paramı geri aldım.Arkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?