Klavye bozuldu iade edebilirmiyim?

Larcixe

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?

İade etme şansınız çok zor. Garantiye göndermeniz gerekecek gibi.

Arkadaşlar merhaba bir sorum var ben 2020 aralık sonu gittigidiyordan philips spk 8614 klavyesini aldım 1-1.5 ay sonra a tuşu basmamaya başladı klavyeyi iade edebilirmiyim yoksa garantiye göndermem zorunlumu?
iade süresi 14 gün diye biliyorum ama garantiye yollayabilirsiniz

ürünü garantiye yolladıktan sonra sıkıntılı olduğu tespit edilirse para iadesi alabilirmiyim?

Yanlış Bilgilendirme
İade şansın yok. Garanti bile ilgilenir mi tartışılır?

Dostum benim klavyemde elektriksel bir sıkıntı oldu garantiye yolladım, ürünün stoğu olmadığı için iade hakkı verdiler, raporla birlikte geri yolladılar. Sonra satıcıya yolladım raporla birlikte ve paramı geri aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri