grasdiyas 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2,601 17 Nisan 2025 #1 Text RP yaptığım için devamlı yazıyorum ancak alışamadım pek daha bugün aldım klavyeyi daha hızlı alışabilceğim bir yöntem varmı ilk defa mekanik kullanıyorum bazen yanlışıkla tuşlara basıyorum
Text RP yaptığım için devamlı yazıyorum ancak alışamadım pek daha bugün aldım klavyeyi daha hızlı alışabilceğim bir yöntem varmı ilk defa mekanik kullanıyorum bazen yanlışıkla tuşlara basıyorum
shankar1 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 1,719 Dahası Reaksiyon skoru 741 İsim ahmet 17 Nisan 2025 #2 zaman
catsped 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 792 17 Nisan 2025 #3 Tuşlara bakmadan kullanman gerekecek şekilde vakit geçir bi süre sonra hafızana geçiyor alışıyorsun
grasdiyas 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2,601 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 catsped yazmış: Tuşlara bakmadan kullanman gerekecek şekilde vakit geçir bi süre sonra hafızana geçiyor alışıyorsun Devamı için tıklayın... hmm, not defterine yazı yazayım o zaman belki hızlıca alışırım
catsped yazmış: Tuşlara bakmadan kullanman gerekecek şekilde vakit geçir bi süre sonra hafızana geçiyor alışıyorsun Devamı için tıklayın... hmm, not defterine yazı yazayım o zaman belki hızlıca alışırım