Klavye-Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
20
Kardeşimin mouse bozuldu ve ona kendi mousemi verip kendime yeni bir mouse alacağım. Ayrıca kardeşime yeni bir klavye de alacağım. Yaklaşık 7 senedir razer deathadder essential kullanıyorum mouse olarak ve çok alıştım, büyük bir mouse olması da güzel razer deathadder v2 x hyperspeed almayı düşünüyorum mouse olarak. Boyut oalrak büyük kablosuz mouse ne önerebilirsiniz aynı fiyat bandında daha iyi dediğiniz mouselar var mıdır?
Klavye olarak uygun fiyatlı sağlam membran klavye bakıyorum. Redragon K509 Dyaus ve Havit Gamenote KB876L modelleri sağlam mıdır?

deathadder essential den devam et bütcem olmasına rağmen bozuldukça aynısını alıyorum f/p olarak dünya da daha iyisi yoktur. klavye olarak da en ucuz red switch klavyeyi al geç

deathadder essential den devam et bütcem olmasına rağmen bozuldukça aynısını alıyorum f/p olarak dünya da daha iyisi yoktur. klavye olarak da en ucuz red switch klavyeyi al geç
kablosuz mouse almak istiyorum almayacak olsam direk aynısından alırdım. klavye için de 800tlyi geçmeyecek sağlam uzun ömürlü oalcak bir şey lazım mekanik olması önemli değil

Geri