Klavye Önerir Misiniz?

AFEXTEX

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Selamın aleyküm 4500 tl param var biraz daha çıkabilirim manyetik yazılımcıyım birde ona göre güzel sesi olan F/P güzel klavye önerinizi beklerim %75 lik gibi fazla tuşu olmayan küçük hem oyuna hemde yazılıma yazmama göre klavye öneri bekliyorum Teşekkürler

mekanik klavyelerde tuş sesi çok fazla rahatsız eder mi şuandan soruyorum ,yan odada birisi uyuduğunda rahatsız edecek kadar varmı??

mekanik klavyelerde tuş sesi çok fazla rahatsız eder mi şuandan soruyorum ,yan odada birisi uyuduğunda rahatsız edecek kadar varmı??
Eder, kaliteli alıp modlaman lazım. Hepsi ek maliyet. Bütçe yükselince ses azalıyor.

Selamın aleyküm 4500 tl param var biraz daha çıkabilirim manyetik yazılımcıyım birde ona göre güzel sesi olan F/P güzel klavye önerinizi beklerim %75 lik gibi fazla tuşu olmayan küçük hem oyuna hemde yazılıma yazmama göre klavye öneri bekliyorum Teşekkürler
Hocam Bu bütçeyle alanabilecek en iyi klavye şudur
Asus Rog scopr wirelers || 96 çok iyi kaşvyr gaming gecelerinde 6.5k ya düşühpr Asus geri ödeme kapmyasıyla 5k ya geliyor çok iyi klavyedir he

odana yalıtım yapmayı düşündün mü hiç abdullah abi zamaninda 1 metrekarelik birkac tane sünger alıp duvarlara asmıştı onun gibi bişe

Teşekkürler

Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Bu bütçeyle alanabilecek en iyi klavye şudur
Asus Rog scopr wirelers || 96 çok iyi kaşvyr gaming gecelerinde 6.5k ya düşühpr Asus geri ödeme kapmyasıyla 5k ya geliyor çok iyi klavyedir he
Asus kalitesi ayrı tabide manyetik almayı düşünüyorum

Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus kalitesi ayrı tabide manyetik almayı düşünüyorum
Asus k3 var bizde çekiçle vura vura içindeki pas tutmyş çiviyi çıkarmak için çekiçle yan taraflsrına anahtra soktuk sonra anahtara vurduk çekiçle vurduk taş gibi hiç bişi olmadı asus kalitwsi yani şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,037
Üyeler
199,495
Son üye
lafamilialeader

Geri