klavye önerir misiniz ?

atachu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
arkadaşlar 200 250tl civarında bir klavye önerir misiniz. mekanik olabilir eğer o bütçede varsa. ışıklı olursa güzel olur karanlıkta göremiyorum bazen tuşları.numpad olup olmaması çok önemli değil (beyaz kırmızı mavi switch falan hiç anlamıyorum siz bilirsiniz)

kullanan var mı bunu memnun mu kullananlar güzel duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

renklerini ayarlayabilir miyim ?

jd 610s kullanıyorum fena değil

arkadaşlar 200 250tl civarında bir klavye önerir misiniz. mekanik olabilir eğer o bütçede varsa. ışıklı olursa güzel olur karanlıkta göremiyorum bazen tuşları.numpad olup olmaması çok önemli değil (beyaz kırmızı mavi switch falan hiç anlamıyorum siz bilirsiniz)
Hocam mavi switch çok ses çıkarır kırmızı switch maviye göre çok daha az ses çıkarır ihtiyacınıza göre alın.

Bunu kullanıyorum . Bilek desteği yok onun dışında çok iyi. 60 TL iken almıştım

Son düzenleme:
Şöyle klavyeler buldum ama bu bütçe de çok kaliteli olmaz bu mekanik klavyeler.

https://www.amazon.com.tr/dp/B01CUD...e=380333&creativeASIN=B01CUDS9SO&linkCode=asn (Bu mekanik değil sadece o turuncu tuşları mekanik.)

https://www.amazon.com.tr/BLOODY-B3...H8F6PFSD3MP&psc=1&refRID=DERZE5RZBH8F6PFSD3MP (Bu mekanik değil sadece o turuncu tuşları mekanik.)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

renklerini ayarlayabilir miyim ?

Full rgb değil sanırsam belli bölgelere ayrılmış.

Bence bunu alıp para biriktir biraz daha kaliteli bir mekanik klavye alırsın ileride

Geri