Neler Yeni

KLAVYE TUŞ ÇIKARMA APARATI

DarkNider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Barış Yaman
Şuanda ASUS ROG STRİX SCOPE RX RED OPTİK SWİTCH MEKANİK KABLOLU GAMİNG (OYUNCU) KLAVYE adlı klavyeye sahibim tuş çıkarma aparatım yok.Temizlik için klavyenin tuşlarını çıkarmak istiyorum fakat tuş çıkarma aparatı olmadan sağlıklı olmayacağını düşünüyorum.Klavye tuş çıkarma aparatı satın almak istiyorum önerileriniz neler ?

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Şuanda ASUS ROG STRİX SCOPE RX RED OPTİK SWİTCH MEKANİK KABLOLU GAMİNG (OYUNCU) KLAVYE adlı klavyeye sahibim tuş çıkarma aparatım yok.Temizlik için klavyenin tuşlarını çıkarmak istiyorum fakat tuş çıkarma aparatı olmadan sağlıklı olmayacağını düşünüyorum.Klavye tuş çıkarma aparatı satın almak istiyorum önerileriniz neler ?

bende istiyorum rez

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

Tuş çıkarma aparatları neredeyse full aynı hatta aynı o yüzden kafana uyan bir şeyi al çok dert etme

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

DarkNider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Barış Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

DarkNider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Barış Yaman
Tuş çıkarma aparatının fiyatı da hiç önemli değil arkadaşlar sizce almalı mıyım daha sağlıklı olması için?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Klavye pahalı olunca elle çıkarmak mantıksız olur diye düşündüm.
Hocam benim klavye 550 TL ben sinirlenince yumruk atıyorum hiç bir sorunu yok,tuşlarıda 1-2 sefer çıkardıktan sonra ileriki zamanlarda daha kolay çıkıyor ilk sefer zorlanabilirsiniz sıkıntı çıkartmaz klavyeye.Zaten pahalı olduğu için dayanıklı mallar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuş çıkarma aparatının fiyatı da hiç önemli değil arkadaşlar sizce almalı mıyım daha sağlıklı olması için?
Hiç gerek yok.

Top Bottom