Neler Yeni

Klavye ve Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
Arkadaşlar selam yeni sistem topladım oldum ve malum çevre parçalar da lazım oldu fiyatlar ne değildir tam olarak bilmiyorum yorumlara göre fiyat belirlerim kablolu mouse ve klavye alacağım hatta hoparlör de önerirseniz iyi olur nelere bakmalıyım neler iyi olur

Son düzenleme:

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Göktuğ DADAŞ
temudan aula f75 kanka herkes bunu söyler büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Emirhan Özkan
AULA F75 2-3 kya kadar dengini bulamazsın çok sağlam klavye yandaki tuşların yokluğuna en geç 1 ayda alışırsınız türkçe olmasını istiyorsanız etiketler ve keycapsler var basit bir şekilde halledersiniz
tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söylerseniz birşeyler önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
BUĞRA
AULA F75 2-3 kya kadar dengini bulamazsın çok sağlam klavye yandaki tuşların yokluğuna en geç 1 ayda alışırsınız türkçe olmasını istiyorsanız etiketler ve keycapsler var basit bir şekilde halledersiniz
tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söylerseniz birşeyler önerebilirim
Klavyenin sağ kısmını devamlı hesap işi yaptığımdan çook kullanıyorum fazla şıkır şıkır sesi olmayacak red switch diyorsunuz sanırım boyutta küçük olmazsa iyi ofiste birkaç klavye denedim örnek vereyim ona göre yardımc ol bana mesela birisi rampage hyra6 güzel klavyeydi beyaz olan birde rampage bulwark almıştık bu çok kötüydü tuşlar arası fazla gibi çok ses yapıyordu şimdi boşta duruyor 200tl'lik eski klavyelerden klavye kullanıyoruz hahha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,827
Üyeler
161,506
Son üye
LastLight95