Neler Yeni

Klavyede FN Tuşlarının İşlevlerini Değiştirme

BIGGZ

80+ Bronze
Merhaba, klavye değiştirdim bugün ve eski FN komutlarına alıştığım ve yenileri pek uygun olmadığı için eski kısayollara güncellemek istiyorum.

Örneğin, FN+F9 u ses arttırma tuşu yapmak istiyorum fakat şu anda e posta tuşuna denk geliyor. Bunu nasıl yapabilirim?

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
FN ve ESC tuşlarına bir süre boyunca basılı tutmayı dene.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Bu dediğini yapamazsın. Her klavyenin önceden programlanmış tuşları vardır.
Her klavye kendine has tuş kombinasyonuna göre çalışır.
Örneğin bir klavyede Fn + F9 ses açma görevini yaparken farklı bir klavye parlaklık açma görevi yapabilir. Bu tamamen klavyenin dizayn edilişine bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözüm olarak ya ekstra klavye alacaksın eski alıştığın düzendeki gibi ya da şimdikine de alışmaya çalışacaksın.

Örneğin 3 farklı klavyedeki Fn tuş kombinasyonlarının farklılığı bu fotoğraftan görebilirsin.
1734368696870.png

Son düzenleme:

BIGGZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu dediğini yapamazsın. Her klavyenin önceden programlanmış tuşları vardır.
Her klavye kendine has tuş kombinasyonuna göre çalışır.
Örneğin bir klavyede Fn + F9 ses açma görevini yaparken farklı bir klavye parlaklık açma görevi yapabilir. Bu tamamen klavyenin dizayn edilişine bağlı.

Çözüm olarak ya ekstra klavye alacaksın eski alıştığın düzendeki gibi ya da şimdikine de alışmaya çalışacaksın.

Örneğin 3 farklı klavyedeki Fn tuş kombinasyonlarının farklılığı bu fotoğraftan görebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Merhaba, klavye değiştirdim bugün ve eski FN komutlarına alıştığım ve yenileri pek uygun olmadığı için eski kısayollara güncellemek istiyorum.

Örneğin, FN+F9 u ses arttırma tuşu yapmak istiyorum fakat şu anda e posta tuşuna denk geliyor. Bunu nasıl yapabilirim?
kalvyeniz ne bilmiyorum ama driveri varsa yükleyip deneyin.

Top Bottom