Neler Yeni

Klavyede tuşlara basınca kendiliğinden devam ettiriyor

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
Merhaba başlıktada görüldüğü gibi kendiliğinden devam ediyor belli bir tuş yok her tuşta oluyor örneğin r tuşuna basınca kendliğinden rrrrrrrrr şeklinde devam ediyor hep aynı sayıda birkaç saat önce başladı bu yazıyı yazarken bile 8 kere oldu nasıl çözebilirim

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eymenarthur
Merhaba başlıktada görüldüğü gibi kendiliğinden devam ediyor belli bir tuş yok her tuşta oluyor örneğin r tuşuna basınca kendliğinden rrrrrrrrr şeklinde devam ediyor hep aynı sayıda birkaç saat önce başladı bu yazıyı yazarken bile 8 kere oldu nasıl çözebilirim
klavye markanız nedir dandik birşeyse yapar birde ne zamandır kullanıyorsunuz klavyeyi

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye markanız nedir dandik birşeyse yapar birde ne zamandır kullanıyorsunuz klavyeyi
bir yıl olmuştur hocam zamanında 700 TL'ye almıştım markasını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 3 hafta önce bütün tuşları söküp yıkayıp tekrar taktım ondan olabilirmi acaba şuana kadar bir şey yoktu ama

Son düzenleme:

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eymenarthur
bir yıl olmuştur hocam zamanında 700 TL'ye almıştım markasını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 3 hafta önce bütün tuşları söküp yıkayıp tekrar taktım ondan olabilirmi acaba şuana kadar bir şey yoktu ama
yani tüm tuşlarda yapması ilginç geldi tek tusta olsa bir şey kaçmıstır falan derdim ama çıkmaza girdim valla

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ege Y.
su olma ihtimali yüksek klavyeyi ters koyun tuşlar alta gelsin bekleyin sabaha kadar

Top Bottom