Neler Yeni

Klavyeler Ve Klavye Temelli İçerikler

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
Türkiye bu konuda büyük bir eksik olduğunu düşünüyorum , sadece klavye özelinde bir kanal görmedim (varsa da ben bilmiyorum). Sürekli klavye değiştiren inceleyen farklı switchler ve keycapler ile test edip modlayan biri olarak bu konuda içerik üretmeyi düşünüyorum hobi amaçlı olarak. Böyle bir kanalda hangi içerikleri görmek istersiniz ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Türkiye bu konuda büyük bir eksik olduğunu düşünüyorum , sadece klavye özelinde bir kanal görmedim (varsa da ben bilmiyorum). Sürekli klavye değiştiren inceleyen farklı switchler ve keycapler ile test edip modlayan biri olarak bu konuda içerik üretmeyi düşünüyorum hobi amaçlı olarak. Böyle bir kanalda hangi içerikleri görmek istersiniz ?
Yabancı bir kanal var böyle mavili bir profil fotosu var klavye gurmesi diyorlar redditte onun gibi bir şey arıyorsan bence zor ama genede ülkemizde bunun gibi içerikler yapan Swarcow benzeri başka kanallarda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabancı bir kanal var böyle mavili bir profil fotosu var klavye gurmesi diyorlar redditte onun gibi bir şey arıyorsan bence zor ama genede ülkemizde bunun gibi içerikler yapan Swarcow benzeri başka kanallarda var
onlar genel olarak yeni çıkan ürünleri sponsorlu olarak inceliyolar klavye özelinde bi kanal değiller takip ediyorum, farklı switchlerle modlarla veya keycap türleriyle herhangi bi test yapmıyolar olan ürün üzerinden bir video çekiyolar

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Hüseyin Mert Görgel
onlar genel olarak yeni çıkan ürünleri sponsorlu olarak inceliyolar klavye özelinde bi kanal değiller takip ediyorum, farklı switchlerle modlarla veya keycap türleriyle herhangi bi test yapmıyolar olan ürün üzerinden bir video çekiyolar
Aslında iyi fikir deneme amaçlı böyle bir kanal açabilirim nede olsa koleksiyonluk klavyelerde alıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
Aslında iyi fikir deneme amaçlı böyle bir kanal açabilirim nede olsa koleksiyonluk klavyelerde alıyorum :D
Fikrimi çalma :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

swarcow eskıden yapıyordu tabi gümrğk muhabbettinden yapmıyor
sürekli olarak almanyaya gidip geliyorum ürün çeşitliliğini sağlamak benim için büyük bi sorun değil oradan ikinci el alıp burada tekrar çok daha yüksek bi fiyata satma fırsatım oluyor

Gurkanpiro

80+ Platinum

sürekli olarak almanyaya gidip geliyorum ürün çeşitliliğini sağlamak benim için büyük bi sorun değil oradan ikinci el alıp burada tekrar çok daha yüksek bi fiyata satma fırsatım oluyor
yapılır yapılmasınada ızlenmez gibi bence

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Dolaylı yoldan Ticaret ama vergi vermiyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
Dolaylı yoldan Ticaret ama vergi vermiyorsun :D
1 adet getirdiğin sürece kimse sorgulamıyo sorduklarında kendi cihazım diyip geçirme hakkın da var zaten. Wooting 80 he getireceğim bir sonraki gidişimde asıl ticaret bu :D

gavanoz

80+
hocam yabancı bi kanal var adını bilmiyorum hatta aulaf75 alacağım zaman ondan izlemiştim incelemesini hiç bişey yapmadan aynı içeriklerin türkçesini çekseniz bile yeterli olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
yapılır yapılmasınada ızlenmez gibi bence
zaten bu tarz enthusiast level dedikleri içeriklerin niş ama küçük bi kitlesi oluyor , aula incelemesi çekip 2 günde 10k izletmek değil amacım daha nadir bulunan örneğin qwertykeys gibi satıcıların sattığını daha kaliteli ürünleri çekip incelemek aslında amacım

hocam yabancı bi kanal var adını bilmiyorum hatta aulaf75 alacağım zaman ondan izlemiştim incelemesini hiç bişey yapmadan aynı içeriklerin türkçesini çekseniz bile yeterli olur bence
Hipyo olabilir belki baya bi incelemesi var onun

Gurkanpiro

80+ Platinum
zaten bu tarz enthusiast level dedikleri içeriklerin niş ama küçük bi kitlesi oluyor , aula incelemesi çekip 2 günde 10k izletmek değil amacım daha nadir bulunan örneğin qwertykeys gibi satıcıların sattığını daha kaliteli ürünleri çekip incelemek aslında amacım
inceleme yapılırsa ızlenebılır lakın modlama ısı bıraz sıkıcı ızlenmez gıbı

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
https://www.youtube.com/@alexotos. bu adamın içeriği kadar uzman hedefli olmayan ama incelenen ürünler olarak bu kalitede olacak , aula 75 dünyanın en iyi klavyesi vs cart curt diyecek veletlerle de muhattap etmeyecek bi kanal oluşturmak aslında amacım

Top Bottom