Klavyem fazla tuş basıyor

KenanExe

80+
Reaksiyon skoru
0
Klavyeme su doktum klavyem DK-AC-GK1000 şimdi ise bazı tuşlara basında ek tuş basıyor örnek sadece "v" tuşuna basınca hem enter hem c tuşuna basıyor nasıl düzeltebilirim??

Toz kaçmış olabilir ufaktan üfle biraz. Düzelmese garantiye göndermeyi dene. Gamepower ogre vardı bende de basmama sorunu falan yapıyordu. 3-4kez garantiye gönderdim, yaptı adamlar her seferinde

üfledim artık f tuşuda kafayı yedi basınca ekstra tuş basıyor örnek enter a basınca "fvc" tuşlarına basıyor

Bence tuşlari çıkarabiliyorsanız çıkarın tuşların oraları iyice temizleyin

Su döktüm demişsiniz görmedim kusura bakmayın. Klavyeyi çıkarın sistemden ters bir şekilde altina havlu olur peçete ile ters çevirin kurumaya bırakın sonra tekrar deneyin

Klavyemi iyicene temizledim su sadece num lock o kısma döküldü geri kalan kısımda bir şey yok ve şimdi tuşlarım ekstradan basıyo

Klavyemi iyicene temizledim su sadece num lock o kısma döküldü geri kalan kısımda bir şey yok ve şimdi tuşlarım ekstradan basıyo
O Kısma dökülsede altta ki yerden yayılmıştır tamamına, temizlediğiniz halde yine aynı ise yapacak bir şey yok gibi.

Geri