Klavyem'den Böcek Çıktı

eboş

80+
Reaksiyon skoru
48
Normal bir gündü CS GO oynuyordum bir anda klavyemin üzerinde Hamam böceğine benzer bir böcek gördüm oynamaya devam ettim Çok tatlıydı o gece uyuyamadım kaşınıyordum benim böyle bir fobim var bu böcekten daha önce de birkaç kez görmüştüm ismi Çıt Çıt böceğiymiş bunların nasıl yok edebilirim Bilen varsa söyleyebilir mi

Ekler

• 3685.webp
    3685.webp
    751.3 KB · Hit: 83
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Normal bir gündü CS GO oynuyordum bir anda klavyemin üzerinde Hamam böceğine benzer bir böcek gördüm oynamaya devam ettim Çok tatlıydı o gece uyuyamadım kaşınıyordum benim böyle bir fobim var bu böcekten daha önce de birkaç kez görmüştüm ismi Çıt Çıt böceğiymiş bunların nasıl yok edebilirim Bilen varsa söyleyebilir mi
KİLL THAT BOY , valla böcek möcek hiç sevmem sineklik var Allah'tan hiç girmiyor peçeteyle falan tutup camdan aşşa bırakır

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Valla ben artık beraber yaşıyorum onlarla örümcek,kırk ayak,sinekler,karıncalar (ki zemine yerleşmişler kök salmışlar) ve artığı resimdkei boyutlarda farklı böcekler vs. ne ararsan var hatta daha bir kaç gün önce Elim kadar dev bir çekirge vardı rahat 17cm vardı kalın bir şeydide zar zor yakalayıp attım

(Şehirde ve en üst katta (5-6 kat falan) oturuyorum yani o kadar yer varken neden bizim eve geliyorlar gram anlamış değilim)

Videoları bitti tabii gerçekte ortaya çıktılar. Makarayız abi

Sen mi yarattın? sende yok ediceksin?

Mihuyiddin İbni Arabi nerede? acil konuya el atsın. Adamı döndürmemiz lazım foruma yoksa doğaya çok zarar veren insanlar çoğalıcak.

Klavyem onun olabilir artık şuan yazmaya korkmaya başladım aşırı geriliyorum hamamböcekleri ve diğer varyasyon lavukalrdan

Çok terliyorsan çok duş al kanka ellerinin terlermesi veya senin terli olman pis iğrenç olacağın anlamına gelmez bence. Temiz duşunu al ve kirli yerleri temizle hastalık kaparsın bak aman aman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,172
Üyeler
199,629
Son üye
EmirhanArm123

Geri