Klima mı Vantilatör Mü

ikisinide kullnmış biri olarak
vantilatör sadece serinletir
oda sıcak/soğukluğuna etkili yoktur

klima malum ister sıcak ister soğuk, ama BEN DUVARI DELDİRMEK İSTEMİYORUM
Her ürün aldığımızda duvarda 1 delik açıyoruz yeter gari
Yine elektrikli buzla çalışan alternatifler görmüştüm ben kısmet olursa bunlara yöneleceğim
hocam taşınırkende çok sıkıntı ya ev sahibiyle papaz oluyoruz bir de fiyatlar şu an aşırı uçuk 1750'ye kumtelin kule tipi vantilatörü var serinletiyor odadaki havayı üflemiyor yazmışlar 1 tane alıp deneyeceğim.

hocam taşınırkende çok sıkıntı ya ev sahibiyle papaz oluyoruz bir de fiyatlar şu an aşırı uçuk 1750'ye kumtelin kule tipi vantilatörü var serinletiyor odadaki havayı üflemiyor yazmışlar 1 tane alıp deneyeceğim.
Kumtel bizde var. Boyutu alçakta kalıyor. Odanın uzak köşesine koyup kanepede takılıyorsan iş yapabilir. PC başında denedim hava ayaklara vuruyor :D Yüksek beklenti ile almıştım baya da övülüyordu ama bir esprisi yok gibi. Mesela yatak boyuna ulaşmaz. Normal anam babam vantilatörü var. Boyundan dolayı bence o daha işlevsel.

Kumtel bizde var. Boyutu alçakta kalıyor. Odanın uzak köşesine koyup kanepede takılıyorsan iş yapabilir. PC başında denedim hava ayaklara vuruyor :D Yüksek beklenti ile almıştım baya da övülüyordu ama bir esprisi yok gibi. Mesela yatak boyuna ulaşmaz. Normal anam babam vantilatörü var. Boyundan dolayı bence o daha işlevsel.
görcez hocam ktf 258w modelini aldım az önce yarın gelecek umarım iyi olur.

vantilatörden nefret ederim, baş ağrıtıyor

odamda a++ klima var hiç kapatmıyorum 24 derece auto fanda hem evi soğutuyo hem de ayda yakacağı taş çatlasın 700 lira falan

Vantilatör ve klima kıyaslanmaz bile. Vantilatör dönüp durur, kafa açar ve hiçbir işe de yaramaz. Soğutma gibi bir durumu da söz konusudu değildir. Çok çok terlemeni engelleyebilir ama asla bir serinlik sağlamaz. O yüzden aralarında bir versus olamaz. İmkanınız varsa klima dışında bir alternatife yönelmeyin çünkü öyle bir alternatif yok. Vantilatör serinletiyor diyenlere itibar etmeyin.

Klima konusunda ise ben kaira (DTXR35KP) almıştım, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim kesinlikle.

Çok uçuk bir fikir gibi gelebilir fakat hava temizleyicilerin klima gibi kullanılması bana çok mantıklı geliyor. Tabi belirli şartlar altında. Eğer ev içinde çok hareket etmiyorsan masa başında zaman geçiriyorsan bir hava temizleyici alıp yan çevirip keyfine bakabilirsin. Ekstra olarak sigara ve toza karşı da etkili. geçen yazdan beri bu şekilde kullanıyorum gayette memnunum.

Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
biz adanada klimayı full açıp evdeki tüm gereksiz odaları ve penceleri kapatıyorduk iyi oluyordu. Biraz senin ne için kullanacağına kalmış. Küçük 1 oda içinse vantilatör yeterli

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
görcez hocam ktf 258w modelini aldım az önce yarın gelecek umarım iyi olur.
hayyırlı uğurlu olsun sonucunu buraya yazar mısın foto vs de atarsan güzel olur
kule tipi yada bulz soğutma tipleri var bakmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,423
Üyeler
198,561
Son üye
Ardamaloww
Geri