HmzaY
80+ Gold
Dahası
Tavsiyem ucuzluk istiyorsanız A++ Vesteller.zamlar gelmeden almak lazım
Tavsiyem ucuzluk istiyorsanız A++ Vesteller.zamlar gelmeden almak lazım
aktif olarak midea kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum 2-3 yıldır gaz yenilemesi yapılmadı ama üşütecek kadar performanslı2.el 18000tbu white westinghouse/daikin/midea/mitsubishi/sigma gibi markaları tavsiye ederim tavsiyem arçelik/vestel/beko/altus gibi sözde yerli marklaradan uzak durmanız olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
arçelik 12000btu ile 50mt kare evi soğutursanız elinizi öpün başınıza koyun
Filtreleri değişirseniz eski performansına döner. Gaz yenilemesi için vakit gelmemmiş zaten. 7. yılda değişmesi gerekir.2-3 yıldır gaz yenilemesi yapılmadı
bende 6 yıl midea kullanmıştım depremden önce 6yıldır bırakın gazı filtreye su tutmak dışında bakım yapmadım 145mt kare evi 30dk sürede buzluğa 45dkde fırına çeviriyordu whitewesting housede aynı etkiyi yapıyordu ama o elektrik tesisatından dolayı patlamıştıaktif olarak midea kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum 2-3 yıldır gaz yenilemesi yapılmadı ama üşütecek kadar performanslı
Çok kararsız bırakıyorsunuz böylebende 6 yıl midea kullanmıştım depremden önce 6yıldır bırakın gazı filtreye su tutmak dışında bakım yapmadım 145mt kare evi 30dk sürede buzluğa 45dkde fırına çeviriyordu whitewesting housede aynı etkiyi yapıyordu ama o elektrik tesisatından dolayı patlamıştı
hocam bütçe yoksa vestel bakın ama bütçe varsa japonlara yönelin midea/daikin/mitsibishi gibi firmaların klimalarına bakın birde 2.el temiz bu markaların 24000btuları bile 15000tl seviyesinde bulunuyor imkan varsa 2.el alın derimÇok kararsız bırakıyorsunuz böyle
kısaca önerdiğim midea. Diğer markalara göre en memnun kaldığım bu.Filtreleri değişirseniz eski performansına döner. Gaz yenilemesi için vakit gelmemmiş zaten. 7. yılda değişmesi gerekir.
Daikin şüphesiz en iyisidir de 40.000 50.000TLhocam bütçe yoksa vestel bakın ama bütçe varsa japonlara yönelin midea/daikin/mitsibishi gibi firmaların klimalarına bakın birde 2.el temiz bu markaların 24000btuları bile 15000tl seviyesinde bulunuyor imkan varsa 2.el alın derim
dediğim gibi hocam 2.el şansı varsa hiç düşünmeden attığım markalarda birine bakın derim yoksada vestelin a++ modelleri idare ederDaikin şüphesiz en iyisidir de 40.000 50.000TL
https://www.trendyol.com/midea/xtre...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.99.7 iyi değilmidir hocam bu model. Eski seri mi yeni serimi bilmiyorum siz biliyorsanız markayı yardımcı olursanız. Sıfır almayı düşünüyorum. Bütün evi soğutmasını beklemiyorum benim için 2 oda yeterli. Belki 3. Oda için kapıyı açarım çok soğutursa.dediğim gibi hocam 2.el şansı varsa hiç düşünmeden attığım markalarda birine bakın derim yoksada vestelin a++ modelleri idare eder
eski yeni fark etmez bende bunun 18000lik olanı vardı 145mt kare evi 45dkde fırına 30dkde buzluğa çeviriyordu çok güzel fiyat ev 100/110mtkare falansa 12000lik yetecektir alın geçin tükenmedenhttps://www.trendyol.com/midea/xtre...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.99.7 iyi değilmidir hocam bu model. Eski seri mi yeni serimi bilmiyorum siz biliyorsanız markayı yardımcı olursanız. Sıfır almayı düşünüyorum. Bütün evi soğutmasını beklemiyorum benim için 2 oda yeterli. Belki 3. Oda için kapıyı açarım çok soğutursa.
Marka model tam kararı verelim veriyim sipariş. Bunlar da montaj paralı montaja kim gelicek ne kadar alıcak onları da öğrenmem lazımeski yeni fark etmez bende bunun 18000lik olanı vardı 145mt kare evi 45dkde fırına 30dkde buzluğa çeviriyordu çok güzel fiyat ev 100/110mtkare falansa 12000lik yetecektir alın geçin tükenmeden
çevrenizdeki klimacıları arayıp sorabilirsiniz hocam şehirden şehre fiyat değişir diye düşünüyorumMarka model tam kararı verelim veriyim sipariş. Bunlar da montaj paralı montaja kim gelicek ne kadar alıcak onları da öğrenmem lazım