Neler Yeni

Yardım Koca Forumda 1 Tane Bilen Yok Mu Kaç Gündür Cevap Bekliyorum. CRC ve FEC Nasıl Düşürürüm Değerlerim Nasıl

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hat değerlerim ne durumda iyi mi kötü mü mükemmel mi bilgilendirir misiniz?
20200617_001727.jpg

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Modeminizin açık kaldığı sürede aldığınız hatalar fazla denemez, değerler normal. Üstteki arkadaş hızınızı belirtmiş vdsl için normal.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Modem arayüzünden 192.168.1.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeminizin açık kaldığı sürede aldığınız hatalar fazla denemez, değerler normal. Üstteki arkadaş hızınızı belirtmiş vdsl için normal.
Wi-Fi kopmasi yaşıyorum ve bunu Crc ve Fec den mi kaynaklanabilir mi

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Crf ve Fec değerlerinizin 100 katı kadar fazla olsaydı sorun var diyebilirdim.
Farklı cihazlarla wifi bağlanmayı denediğinizde eğer wifi göremiyorsanız ve o anda yerel ağ (lan) çalışıyorsa;
Modemi sıfırlayın, sorun devam ederse servise yollayın çünkü bunun hatla alakası yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Crf ve Fec değerlerinizin 100 katı kadar fazla olsaydı sorun var diyebilirdim.
Farklı cihazlarla wifi bağlanmayı denediğinizde eğer wifi göremiyorsanız ve o anda yerel ağ (lan) çalışıyorsa;
Modemi sıfırlayın, sorun devam ederse servise yollayın çünkü bunun hatla alakası yok.
Şöyleki ağ görme veya bağlanmada sorun yaşamıyorum ama kullaniken anlik olarak wifi bağlantısı kopuyor sonra tekrar bağlanıyorum 10 saniye sonra bu mobile oyunlarda rahatsiz ediyor veya videonun duraklamasina sebeb oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

modemi değiştirmen iyi olur
Modem değistirme fikri aklimda hali hazırda kullandiğim modem TTNET in vermiş olduğu Huawei Hg630A modeli ama ben şuan nasil bir modem alayım bilemiyorum araştırdım adam akıllı kaliteli modem bulamadım kaliteli olanlar 800 1000TL civarinda önerinizi bekliyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnternet özelliğiniz mükemmel. SNR değerleri vardır. Bunlara baktığımda mükemmel ötesini gördüm.
Ben sadece İnternetiinizin iyi olduğunu söyleyebilirim.

SNR 29 üstü olunca mükemmel sayılır.

SNR altındaki db 20 aşağısı olunca çok iyi denilmekte.

"internet hızı" diye değerlendireceğiniz hız daha bir çok değişkene bağlıdır. Telekomun iç şebekesi, bağlandığınız web vs...

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Şöyleki ağ görme veya bağlanmada sorun yaşamıyorum ama kullaniken anlik olarak wifi bağlantısı kopuyor sonra tekrar bağlanıyorum 10 saniye sonra bu mobile oyunlarda rahatsiz ediyor veya videonun duraklamasina sebeb oluyor.
Sorununuzu ben anladım fakat çözüm için kendiniz modemi test etmelisiniz ki problemin nerede olduğunu bulup size çözüm sunalım;
1 Farklı mobil cihazla bağlanın
2 Modemi kablo ile herhangi bir pc ye bağlayın
3 Bu işlemleri yaptıktan sonra mevcut kullandığınız cihazda kopma olduğunda diğer cihazlardaki durumları gözlmeleyin;
Diğer cihazlarda problem yoksa mevcut cihazınızın wifi problemi vardır,
Diğer cihazlardan mobil olanda sorun varsa modeminizin wifi kısmında sorun olabilir, yada 2 cihazında wifi sorunu olabilir
Kablo ile bağladığınız pc de kopma oluyorsa modeminizde genel bir sıkıntı yada hat problemi olabilir.
Attığınız ss incelendiğinde sorun olmadığını söylemiştim, dediklerimi deneyerek sorununuzu bulabilirsiniz.

Top Bottom