Köfteci yusuf olayı ne oldu

Kavurmali yumurtasini ve kavurmalı kaşarlı tostunu da öneririm dürümüde guzel et olarak çift köfteli burger de tadından yenmez miss ye gitsin dostum miss gibi hem ucuzda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla köfteci yusuf gayet iyi bence severek tüketiyorum

beyler canım fena köfte istiyor ve yemek sepetinde cevrede tek köfteci yusuf var domuz falan muhabbetleri çıkmıştı yalan olduğu doğrulandı mı bilgisi olan var mı
ailecek 22 yıldır bursadayız sürekli köftesini yeriz çift köfteli hamburgeri favorimdir tavsiye ederim hocam ama yanlış hatırlamıyorsam domuz eti olayını çıkartmalarının sebebi ya bir olayı unutturmak için yada köfteci yusufa çökemediklerinden karalamak için yapılmıştı diye hatırlıyorum ama domuz eti kullanıyor olayı kanıtlarıyla yalan çıkmıştı galiba

ailecek 22 yıldır bursadayız sürekli köftesini yeriz çift köfteli hamburgeri favorimdir tavsiye ederim hocam ama yanlış hatırlamıyorsam domuz eti olayını çıkartmalarının sebebi ya bir olayı unutturmak için yada köfteci yusufa çökemediklerinden karalamak için yapılmıştı diye hatırlıyorum ama domuz eti kullanıyor olayı kanıtlarıyla yalan çıkmıştı galiba
Yalan zaten domuz eti daha pahalıya geliyordu ekonomik anlamda

Yalan zaten domuz eti daha pahalıya geliyordu ekonomik anlamda
yani öyle zaten beynini kullanan birisi zaten uygun fiyata domuz etli bir şey satamayacağını bilir türkiyedeki domuz çiftlikleri sahipleri bile açıklama yaptı "türkiyede domuz eti dana etinden çok daha pahalı" diye

siparişi iptal etmişler gittim elden başka yerden aldım

iftira olduğu aşırı açık. sahibinin açıklama videosundaki beden dili ifadesi yalan söylemediğini gösteriyor

domuzun kilosu danadan pahalıdır.adam enayimi domuz eti katsın.

7 Ekim Sonrası Gazze Olayları Başladığında Coca-Cola ve ürünlerini Sattığı için, satmaması için sosyal medya'da yoğun tepki gösterilen ve bu hususta müşteri hizmetlerini arayan binlerce kişiye elimizde ki stokları bitirdikten sonra tamamen yerli markaya döneceğiz diyen Köfteci Yusuf Coca-Cola ürünlerine devam ettiği yetmezmiş gibi Nestle'ye ait Erikli ve Unilever'e ait Algida'yı satmaya başlamıştır. Yaşanan son süreçte ise Tarım Bakanlığının Analiz Raporuna Göre Hem Şubat Hemde Mart Ayında Yapılan Tetkiklerde Ürünlerinde Domuz Eti Tespit Edilmiştir.

Geçen bakanlık karşıladı götürdü onun dışında kendi paramla bilincim açık şekilde gitmedim köfteci yusuf oldu köfteci joseph

7 Ekim Sonrası Gazze Olayları Başladığında Coca-Cola ve ürünlerini Sattığı için, satmaması için sosyal medya'da yoğun tepki gösterilen ve bu hususta müşteri hizmetlerini arayan binlerce kişiye elimizde ki stokları bitirdikten sonra tamamen yerli markaya döneceğiz diyen Köfteci Yusuf Coca-Cola ürünlerine devam ettiği yetmezmiş gibi Nestle'ye ait Erikli ve Unilever'e ait Algida'yı satmaya başlamıştır. Yaşanan son süreçte ise Tarım Bakanlığının Analiz Raporuna Göre Hem Şubat Hemde Mart Ayında Yapılan Tetkiklerde Ürünlerinde Domuz Eti Tespit Edilmiştir.

Geçen bakanlık karşıladı götürdü onun dışında kendi paramla bilincim açık şekilde gitmedim köfteci yusuf oldu köfteci joseph
Hala Coca cola satıyor

Martı karga vesaire atar daha iyi
yok o değil de tiksemeyesiniz diye söylemiyorum ama dananın beyninden kıyma yapıp ucuza getiriyorlar genelde köfteleri lahmacunları..baharatını iyi koyarlarsa hisettmiyorsun bişey.

yok o değil de tiksemeyesiniz diye söylemiyorum ama dananın beyninden kıyma yapıp ucuza getiriyorlar genelde köfteleri lahmacunları..baharatını iyi koyarlarsa hisettmiyorsun bişey.
Lahmacun in kıyması bir çok low level yerde kelleden vesaireden yapıyorlar bol soğan abanıp reflüsü ülseri olanı azdırıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,410
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri