Köfteci yusuf olayı ne oldu

Türkiye'de yaşayıp da domuz, at, eşek eti yememe gibi şansın yok ki. Eser miktarda illaki yiyorsun.
Çok saçma bir genelleme olacağının farkındayım ama bu Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var muhahbetini yapan hemen hemen çoğu kişi dinine göre çoğu haramı günahı işlemiş oluyor. Bazıları da alkol alıyor, ona buna çakıyor gelip domuz eti yemem diyor :D

şimdi olayların çıktığı zamanı hatırlıyorum.yanlış hatırlamıyorsam firmanın sahibi 'yanlış kişilere çattıık ondan böyle oldu' diye bir laf sarfetmişti.sanırım rte ye ters gitti.ya da diğer siyasi figürlerden birine.diğer taraftan bu tür şeyler reklam amaçlı da olabilir.baştan kendini karalatır.sonra aklatır.böylece halkın gönlünde mağduriyetten duygusal yer kurarak kendine taraftar toplar. nitekim tayyip e4rdoğanın ve diğer siyasi modellerin yıllarca uyguladığı siyaset taktiğidir bu. 'darbe yedik ama anlamızın akıyla çıktık her savaştan' misali. bu da ötür olay olabilir.reklam amaçlı yani.

olay siyasaldı

Domuz yoktur be. Bir ara çok linçlendi ama gayet lezzetli köftesi. Varsa da ve çok takılıyorsan yemeden önce "Allah'ım sen affet" de yapıştır.

Bakma burdakilerin yorumuna adamın sana köfte ekmek sattığı fiyata tavuk döner yok nerden dönüyo bu değirmenin suyu abimde gitti yedi domuz oldunu söyledi

Bakma burdakilerin yorumuna adamın sana köfte ekmek sattığı fiyata tavuk döner yok nerden dönüyo bu değirmenin suyu abimde gitti yedi domuz oldunu söyledi

abin istanbuldaysa gelsin ona iki tane et yedirecem hangisi tavuk eti hangisi dana eti onu soylesin kanka

abin istanbuldaysa gelsin ona iki tane et yedirecem hangisi tavuk eti hangisi dana eti onu soylesin kanka
Danayla tavuğu kim ayırt edemez😄 adam sana yarım ekmek köfte +ayran 60 liraya falan veriyodu pazarda seyyar köftecide bile ayransız 150 lira falandı dediğim gibi tavuk döner yoktu o paraya millete dana eti yedirecek çok beklerler

Yav sanki heryer helal et bitek yusuf domuz et, inanmayın bosverin.

beyler canım fena köfte istiyor ve yemek sepetinde cevrede tek köfteci yusuf var domuz falan muhabbetleri çıkmıştı yalan olduğu doğrulandı mı bilgisi olan var mı
Başından beri yoktu böyle bi olay zaten Türkiye gibi bi ülkede sanki domuz eti dana etinden ucuzda adamlar domuzdan yapacak.

beyler canım fena köfte istiyor ve yemek sepetinde cevrede tek köfteci yusuf var domuz falan muhabbetleri çıkmıştı yalan olduğu doğrulandı mı bilgisi olan var mı
Bir olay olmuştu köfteci yusufun sahibi üst birinin pis işlerini yapmayı reddedince o da böyle bir karalama ortaya attı tabii tutmadı halk tepki gösterdi vs. Olayın aslı çıktı kısaca yokmuş domuz falan. Her şey usulüne uygunmuş. Sadece lekelemek ve batırmak için çıkan bir komploymuş.

Çok saçma bir genelleme olacağının farkındayım ama bu Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi var muhahbetini yapan hemen hemen çoğu kişi dinine göre çoğu haramı günahı işlemiş oluyor. Bazıları da alkol alıyor, ona buna çakıyor gelip domuz eti yemem diyor :D

Domuzla ilgili her şey kırmızı çizgileri. Eti, kendisi, resimleri, oyuncakları, çizgi filmi...

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
allah yalan söylüyo domuz afied

BEYLER yiyeceklere buradan bi bilgi olsun dün sipariş vermiştim gelmedi 350 lira oldugu icin siparis galiba bugun 600 liraya kofte aldım sucuk ekmek aldim falan geldi kofteyi yedim yani normal kofteydi ovmelik gömmelik bir şey yoktu ama bi 30 dk sonra sucuk ekmegi ufak bi ısıtıp yediğimde okdr berbat bi sucuğu vardı ki her yediğimde sinirler damarlar bu kıkırdakmı neyse ondan geliyordu ağzıma yani köftesinde sıkıntı yoktu ama sucukları berbattı gercekten birde bizim buradaki şubeleri harbili şubelerinden yani isteyeceklere tavsiyem sucugunu sakın istemeyin içinde o kadar sarımsak ve baharat var ki ağzınız yanıyor tadını zaten alamıyorsunuz hilç birşeyin ayrandan hemen alıyorsunuz neyse cok uzattım ben sahsen ne köftesini ne sucuğunu bir daha isterdim ama siz köftesini isteyebilirsiniz sucuğuna bulaşmayın kıkırdak sinir falan dolu 2 ısırık alıp attım cope iki ısırıkdada ağzıma birşeyler geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri