Neler Yeni

KOLTUĞUMU KIRIP KAÇTI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

123kral14

80+ Silver
bişi sorucam kaç kiloluk insan oturdu oraya onun demiri nasıl girebilir ya
Hocam oturdu ve koltuğun o ahtapot gibi olan ayakları yukarı çıkmış gibi oldu ama boru aşşağıya indir gerçekten nasıl oldu imkansız gibi geliyor bana da fotoğraflara baktıkça

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Hocam oturdu ve koltuğun o ahtapot gibi olan ayakları yukarı çıkmış gibi oldu ama boru aşşağıya indir gerçekten nasıl oldu imkansız gibi geliyor bana da fotoğraflara baktıkça
allah kolaylık versin bence en yakın zamanda oradan taşın xD

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Abinin kasa sağlammış.

123kral14

80+ Silver
Konu Hortlatmak
EEEY KUTSAL KONU YÜKSELL

123kral14

80+ Silver
Abi gerçekten anlamıyorum sizi. 5 aylık konu olunca herkes görüyor mu ya da bu foruma yeni katılanlar olmmuyor mu? Eğlenceli bir konu olduğu için yükselttim. Bune ne diyeceksiniz merak ediyorum. F5 atıp duruyom kanka bir şeyler yazda tartışalım derdin ne?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Abi gerçekten anlamıyorum sizi. 5 aylık konu olunca herkes görüyor mu ya da bu foruma yeni katılanlar olmmuyor mu? Eğlenceli bir konu olduğu için yükselttim. Bune ne diyeceksiniz merak ediyorum. F5 atıp duruyom kanka bir şeyler yazda tartışalım derdin ne?
Adamlar haksız mı sence? Bomboş bir konu üzerinden 5 ay geçmiş ve komik değil. Arkadaşlara katılıyorum zekâ konusuna özellikle.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu yararlı bilgiler ile hayatımdan 5 dakika çaldığın için teşekkür ederim EYY 123kral14 :peepokalp: :peped:

AydNn

80+ Bronze
Adamlar haksız mı sence? Bomboş bir konu üzerinden 5 ay geçmiş ve komik değil. Arkadaşlara katılıyorum zekâ konusuna özellikle.
İnsanlar 9 yaşında olunca yaşanabilir nickden belli zaten yaşı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu ile hangi moda yazabilirim arkadaşı uzaklaştırma konusunda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom