Hocam rapor ederseniz incelenecektir.İnsanlar 9 yaşında olunca yaşanabilir nickden belli zaten yaşı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu ile hangi moda yazabilirim arkadaşı uzaklaştırma konusunda
Güzel güzel bi raporlayalım o zaman arkadaşıHocam rapor ederseniz incelenecektir.
Raporladım ben de hocam.Güzel güzel bi raporlayalım o zaman arkadaşı
Hocam sizin bu hareketi yapmanızda hiç bir kötü durum yok ancak 5 aylık ve sadece başkalarının gülmesi için konuyu yükselttiğiniz için kızıyoruz.Sizin konunuz üste çıkınca başka yardım alan/alamayan bir kullanıcının konusu aşağıya düşüyor.Yemek yiyip geliyorum düzenleyeceğim.
La Kasa de KasaymışMisafirliğe gelen adam koltuğuna oturdu ve koltuk çöktü çözümü var mı çıkaramadım.
Benim sıfad-ı eşgali-ye kuvay-ı milli*yeAlıntıyı görüntüle
Hocam sorabilir miyim neden indirimi biten ürünlerin konusu 10-15 ya da daha da fazla listede duruyor ,insanlara bir faydası oluyor mu?Hocam sizin bu hareketi yapmanızda hiç bir kötü durum yok ancak 5 aylık ve sadece başkalarının gülmesi için konuyu yükselttiğiniz için kızıyoruz.Sizin konunuz üste çıkınca başka yardım alan/alamayan bir kullanıcının konusu aşağıya düşüyor.
Oralarda indirim dışında da öneriler oluyor böyle sıfad u eşgal gibi saçma sapan sadece hypedan dolayı yapılan espiriler değilHocam sorabilir miyim neden indirimi biten ürünlerin konusu 10-15 ya da daha da fazla listede duruyor ,insanlara bir faydası oluyor mu?
Konuda zaten durumu düzeltemk için açmıştım.Oralarda indirim dışında da öneriler oluyor böyle sıfad u eşgal gibi saçma sapan sadece hypedan dolayı yapılan espiriler değil
Onları örnek al o zaman.Ayrıca konuyu da bu durumu düzelttemek için satılan ürünleri almak için oluşturmuştum bomboş konu değil. Yaş kısıtlaması konusunda 2005'liyim ama olmadığımı farz edelim. Burada yaşı 12 olup da plat olanlar da var. Onlara ne diyeceksin?
Bak güzel kardeşim, yorumlarımda arkadaşlara yaş değil zekâ konusunda katıldığımı belirttim. Yaşı seninle aynı olup yararlı üyeler olduğunu belirtiyorsun. Ben de o arkadaşları örnek al dedim. Yaşın küçük eyvallahta algılar da kapalı ve okuduğunu anlamada sorun yaşıyorsun diye düşünüyorum. Toxiclik konusuna gelince az önce Abdullah Hacıgül hocamın profiline bakıyordum tüm profil yorumlarına kızgın atmışsın. Yararsız ve toxic üye olduğunu düşünüyorum.Hocam yaş kısıtlamasından söz ediyorsunuz, yaşı küçük olup da faydalı olan kişiler var diyorum onları örnek al diyorsun. Tekrar dön oku lütfen.