Neler Yeni

KOLTUĞUMU KIRIP KAÇTI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
İnsanlar 9 yaşında olunca yaşanabilir nickden belli zaten yaşı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu ile hangi moda yazabilirim arkadaşı uzaklaştırma konusunda
Hocam rapor ederseniz incelenecektir.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yemek yiyip geliyorum düzenleyeceğim.
Hocam sizin bu hareketi yapmanızda hiç bir kötü durum yok ancak 5 aylık ve sadece başkalarının gülmesi için konuyu yükselttiğiniz için kızıyoruz.Sizin konunuz üste çıkınca başka yardım alan/alamayan bir kullanıcının konusu aşağıya düşüyor.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

123kral14

80+ Silver
Hocam sizin bu hareketi yapmanızda hiç bir kötü durum yok ancak 5 aylık ve sadece başkalarının gülmesi için konuyu yükselttiğiniz için kızıyoruz.Sizin konunuz üste çıkınca başka yardım alan/alamayan bir kullanıcının konusu aşağıya düşüyor.
Hocam sorabilir miyim neden indirimi biten ürünlerin konusu 10-15 ya da daha da fazla listede duruyor ,insanlara bir faydası oluyor mu?

AydNn

80+ Bronze
Hocam sorabilir miyim neden indirimi biten ürünlerin konusu 10-15 ya da daha da fazla listede duruyor ,insanlara bir faydası oluyor mu?
Oralarda indirim dışında da öneriler oluyor böyle sıfad u eşgal gibi saçma sapan sadece hypedan dolayı yapılan espiriler değil

123kral14

80+ Silver
Ayrıca konuyu da bu durumu düzelttemek için satılan ürünleri almak için oluşturmuştum bomboş konu değil. Yaş kısıtlaması konusunda 2005'liyim ama olmadığımı farz edelim. Burada yaşı 12 olup da plat olanlar da var. Onlara ne diyeceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oralarda indirim dışında da öneriler oluyor böyle sıfad u eşgal gibi saçma sapan sadece hypedan dolayı yapılan espiriler değil
Konuda zaten durumu düzeltemk için açmıştım.
1643654886232.png

Gelen yorumlarda çok güldüm tarzı şeyler yazanlar olunca bende mutlu oldum. Aksinize toxiclik saçmıyorum.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Ayrıca konuyu da bu durumu düzelttemek için satılan ürünleri almak için oluşturmuştum bomboş konu değil. Yaş kısıtlaması konusunda 2005'liyim ama olmadığımı farz edelim. Burada yaşı 12 olup da plat olanlar da var. Onlara ne diyeceksin?
Onları örnek al o zaman.

123kral14

80+ Silver
Onları örnek al o zaman.
Hocam yaş kısıtlamasından söz ediyorsunuz, yaşı küçük olup da faydalı olan kişiler var diyorum onları örnek al diyorsun. Tekrar dön oku lütfen.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Hocam yaş kısıtlamasından söz ediyorsunuz, yaşı küçük olup da faydalı olan kişiler var diyorum onları örnek al diyorsun. Tekrar dön oku lütfen.
Bak güzel kardeşim, yorumlarımda arkadaşlara yaş değil zekâ konusunda katıldığımı belirttim. Yaşı seninle aynı olup yararlı üyeler olduğunu belirtiyorsun. Ben de o arkadaşları örnek al dedim. Yaşın küçük eyvallahta algılar da kapalı ve okuduğunu anlamada sorun yaşıyorsun diye düşünüyorum. Toxiclik konusuna gelince az önce Abdullah Hacıgül hocamın profiline bakıyordum tüm profil yorumlarına kızgın atmışsın. Yararsız ve toxic üye olduğunu düşünüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom