Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 565
knk Allah yardım etsin
Ohoo o kaç senelik iştir yeniler için geçerli olmuyor pekTeyzemle eniştem alt üst komşuydular evlendiler mutlular komşudan oluyo arkadaşlar
2018de tanıştılar 2019da evlendiler kanka çok eski bi olay değil yaşlarıda ilerş değil eniştem 30 teyzem 24 yaşındaydıOhoo o kaç senelik iştir yeniler için geçerli olmuyor pek
Belli olmaz yaOhoo o kaç senelik iştir yeniler için geçerli olmuyor pek
Şansını denerken çaktırmadan dene.Belli olmaz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka çekingen olma arsızda olma. Şansını dene olmuyorsa zorlama
Anladım yaş aralığı dayı-teyze olarak hayal etmiştim gençlermiş2018de tanıştılar 2019da evlendiler kanka çok eski bi olay değil yaşlarıda ilerş değil eniştem 30 teyzem 24 yaşındaydı
Yok yok gençlerAnladım yaş aralığı dayı-teyze olarak hayal etmiştim gençlermiş![]()
Ben şuan 16 yaşındayım 6 yaş fark var evlenmişler (Kendimden 5 yaş ve üstü büyüklere abi abla derim) Yani gelecekteki eşimin şuan 3. sınıf olma ihtimali mi var (Pedofili değilim) Uykulu uykulu kafam iyoce karıstiAnladım yaş aralığı dayı-teyze olarak hayal etmiştim gençlermiş![]()
Abi 10 yaş fark var çok değil mi? Ben 1 yaş kücük biri ile çıktım çok kötü hissettim ya.Yalan olmasın yan kapı komşumuza Ayla isimli kız yerleşmiş kirada. Baya bi kısa giyor elbiseleri. Bi süre izledim belki bir umut diye
Geçenlerde bir erkek bağıra çağıra koşarak uzaklaştı evden. Beni kendin gibi trans gey mi zannettiniz?
Sonra ne mi oldu? İsminin Hanoğlan olduğunu öğrendim ahasjsjsjsjjsj
Ulan şerefsizde bembeyaz kar gibi yaratık.
Gelelim senin konuya. Erkekler yaşça büyük olsalar bile kızların yanında çocuk gibi saçmalama ihtimalleri büyük
Kızlar yaşça küçük olsalar bile erkeklerin yanında baya olgun davranıyorlar.
Demem o ki Aynı olgun kafaya gelmeniz için senin 30, kızın ise 20 yaşı olmalı. Yoksa kuracağın aileyi fazla elinde tutamazsın
boşver hocam siz uyuyun en iyisiBen şuan 16 yaşındayım 6 yaş fark var evlenmişler (Kendimden 5 yaş ve üstü büyüklere abi abla derim) Yani gelecekteki eşimin şuan 3. sınıf olma ihtimali mi var (Pedofili değilim) Uykulu uykulu kafam iyoce karısti
Yok uyku girmez gözüme.boşver hocam siz uyuyun en iyisi
@_Zaur_ Hocam siz ne düşünüyorsunuz? 6 yaş fark çok değil mi? Pedofili gibi algılanmaz mı?Yok uyku girmez gözüme.
Yine diyorum olgunluk diye bir şey var. Kız senden olgun olursa sana ihtiyacı olmaz gider dahada ciddi birisiyle ilişkisini devam ettirir. Yada varlıklı adamlara kayar.Yok uyku girmez gözüme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@_Zaur_ Hocam siz ne düşünüyorsunuz? 6 yaş fark çok değil mi? Pedofili gibi algılanmaz mı?