KONSOL MU BİLGİSAYAR MI?

Pcye tak joystick al sana konsol!

Arkadaşlar 3080li sistem var elimde satıp konsol almak istiyorum ama fps oyunları olsun bazı diğer oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım pc kadar keyif verir mi daha önce konsolla. Pek işim olmadı becerebilir miyim?
3080 varken alınabilecek tek konsol ps5 onun da şu an için oyun eksiği var. özel oyunlar çıktıkça daha alınabilir olur.

Bana göre kesinlikle PC.

Joystick alsana o pcyi o alacağın konsolu satıp tekrar alman çok zor... Hem oyunlarda kötü ve pcdew daha çok şey yapılıyor.

Arkadaşlar 3080li sistem var elimde satıp konsol almak istiyorum ama fps oyunları olsun bazı diğer oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım pc kadar keyif verir mi daha önce konsolla. Pek işim olmadı becerebilir miyim?
O sistemle zaten istediğin oyunu uzun seneler rahatça oynarsın.Gamepad alıp bilgisayardan oynasan daha iyi olur bence.

Elinizde fazladan bir pc varsa alın oynamak için. Sadece 1 pcniz varsa almayın. Çünkü pcden her iş yapılıyor ama konsolda sadece oyun.

ps4 ümü geçen sene sattım. Şu an gtx 1660 superli bir bilgisayarım var. PS4 te oyun oynamak daha eğlenceli bence. Hele hikayeli oyunlar çok güzel oluyor. Ama valorant cs lol vb oyunlar için pc şart. Hem de pc nin daha çok işlevi var. PS4 ü televizyonda oynamak daha zevkli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri