Konu başlıklarında Türkçe imla kuralları zorunlu olsun

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,798
Bazı başlıklar var her kelimesi büyü, her kelimesi küçük, caps full açık bazıları kapalı, bazıları ise yazım hatalarıyla dolu ve ana sayfaya çok kötü gözüküyor. Bence zorunlu olmalı ki 1 cümlelik şeyi doğru yazmakta bir zahmet göremiyorum ben.

Bazı başlıklar var her kelimesi büyü, her kelimesi küçük, caps full açık bazıları kapalı, bazıları ise yazım hatalarıyla dolu ve ana sayfaya çok kötü gözüküyor. Bence zorunlu olmalı ki 1 cümlelik şeyi doğru yazmakta bir zahmet göremiyorum ben.
Ya kanka biz burda bişey sorucaz bi daha onu mu dikkate alalım.

Otomatik düzeltme gelse hiç fena olmaz. Bazıları okunamaz derecede kötü oluyor.

Otomatik düzeltmeyle anca büyük küçük harfi düzeltirsin. YARDIMMMM BEYLERRRRRRR yazanların mesajına bakamazsın :)
İmla kurallarıda düzeliyor. He eğer YARDIMMMMMMMM yazılıyorsada müdahale etmek gayet normal.

Uygunsuz olanlar zatem YARDIM veya .... tarzı başlıklar. Yazım hataları olan pek değil gibi.
Beyler serisinden konuya bakabilir misiniz yazanı dahi gördüm.
Bazen öyle ilginç öyle yaratıcı başlıklar geliyor ki "acaba uyarı atmasam mı" diye düşünüyorum.

Geri