Konu dışı kategorisi neden var?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Konu dışı kategorisine açtığımız Konular silinecekse o Kategori ne için var?
Silecekseniz hiç o kategoriyi açmayın.

O konuyu bir daha açsana farklı bir başlık altında daha yürürdü aslında.

konu dısı neden var diyecek olursan sen böyle veya biz böyle konular acıyoruz ya kanka o yuzden var hani platform genelde bilgisayar için ya sen gidip hangi takım sizce diye konu acarsan ne olsun bu konu işlemcimi olsun yada kanka nasıl diyim yani öyle :D . D: D

Kitleyin. Yada su yüzden sildik diyin. Sizin Fanboy postlarınıza bişey yapmıyoruz.

Sonuna kadar arkandayız hocam yöneticilerin acilen açıklama yapması gerekiyor bence. Mevzu konuların ana sayfayı işgal etmesiyse konu dışını trend list e almazlar sorun kalmaz. Ne bi açıklama ne bi bişey çat konu uçtu. Bence hiç hoş bi yaklaşım değil.

Avukat tutma gibi,özel durumlar gibi kısaca.

Ne alakası var? Bomboş konular açarsan tabii ki silinir. Asıl kategorilerde bulamadığın konuları açman için var.
Farkettiysen "Konu dışı". Bomboş konu açmıyoruz. Eğlence bölümüne açtığımız oyunların bazılarıda siliniyor gereksiz yere. Forum dışında açabileceğimiz Konular için var o kategori.

Aktif yönetici yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de açıyorum konuyu.

Arkadaşlar orası Whatsapp grubun konuları açmanız için değil. Beni seviyorsunuz gönderisi nedir? Nerede gördünüz bunları Allah aşkına hesap sormaya kalkmışsınız üstüne...

Geri