Konu kapandi

bios sürümünü kontrol et beta sürümünde olabilir aynısını yaşadım kararlı sürüme düşürünce fps uçtu
Nasıl beta sürümünde olabilir ki? en güncel biosta şuanda versiyonu
1763392619404.webp

@Zgoen32 hocam neyi zorluyorsunuz hala çözemedim belliki donanımınızda bir veya birkaç parçada fabrikasyon sorun var var yani yazılımsal bir problemden dolayı olduğunu zannetmiyorum ayrıca bahsettiğiniz ram ile alakasıda yok sorununuzun cl38 ile cl30 arasında bir fark var tabii ki ama bu gözle görülebilir bir fps artışı veya fabrika çıkışında size fps drop yaptıracak bir şey değildir o yüzden her parçayı tek tek servise göndermelisiniz maalesef büyük ihtimalle de servis size sıfır ürünü gönderecektir hangi parça bozuksa o yüzden halen daha bir şey sil yükle yapmayıp yarın gönderin bence servise

@Zgoen32 hocam neyi zorluyorsunuz hala çözemedim belliki donanımınızda bir veya birkaç parçada fabrikasyon sorun var var yani yazılımsal bir problemden dolayı olduğunu zannetmiyorum ayrıca bahsettiğiniz ram ile alakasıda yok sorununuzun cl38 ile cl30 arasında bir fark var tabii ki ama bu gözle görülebilir bir fps artışı veya fabrika çıkışında size fps drop yaptıracak bir şey değildir o yüzden her parçayı tek tek servise göndermelisiniz maalesef büyük ihtimalle de servis size sıfır ürünü gönderecektir hangi parça bozuksa o yüzden halen daha bir şey sil yükle yapmayıp yarın gönderin bence servise
Neden zorlamayayım tabi servise gönderme konusunda haklısınız ama boş yere de belki 1,2 ayımı yemek istemedim sorun yok dedikten sonra boş yere bekleyebilirim
çözülebilir sandım çünkü benle aynı sorunları yaşayan başka birisi de ram den kaynaklı olduğunu bulup değiştirmiş çünkü bende baktığımda başka mantıklı açıklaması yok gibi yabancı forumlarda ise cl 38 raminden daha düşük cl değerli ramlere geçen bazılarının sorunu çözdüğünü gördüm tabi diğerleri psu değiştirmiş veya başka bir şey yapmış
Zaten aldığım yere kendilerine mail atmış attım cumartesi günü en geç yarına kadar cevaplar bende ona göre hareket ederim

Herkese merhaba buradan çözemedim bende servise verdim sorunlarını ileterek ama aynı durum @c0rbius hocam dediğiniz gibi oldu genel test yapıldı dendi termal macun değiştirildi ki iki haftalık sisteme :D ve ve daha önemlisi oyunda oynandı valorant testi yaptık drop sorunu göremedik dediler şaka gibi :d ben eve ilk geldiğimde valorant fps dropların dan ölüyordu neredeyse neyse ki sonra biraz toparladı kendini ama hala drop sorunu %1 fps droplarım devam ediyor hiç bir oyun artık akıcı gelmiyor iyice paranoyak oldum
Birde beni arayıp herhangi bir makro mikro drop kalmadı dediler ben ısrarla sormama rağmen bir daha burdan hazır sistem almam
Hayır hayır bir daha asla hazır sistem almam bundan sonra lanet getirdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef hocam beklediğim gibi yaptılar genel benchmark ve stres testleri yapıp he bunda sorun yok dediler
Oyun testinde ise yüksek ihtimal hiç hareket bile etmeyip ekranda valorant oyununda 600fps görünce tamam okey falan dediler sanırım birde herhangi bir dropla falan karşılaşmadık dediler eve geldim droplardan oyun ölüyordu

Yeni sipariş verdiğim sistem senin sistemine yakın merak ettim nedenini acaba ben de yaşar mıyım? bakalım yazarım kıyaslarız istersen
Hocam sizde herhangi bir problem var mı? Sistemi almışsınız sanırım

Son düzenleme:
aldım hocam sorun yok şuan iletişim verebilirim dm den testler için yönlendirebilirsin

aldım hocam sorun yok şuan iletişim verebilirim dm den testler için yönlendirebilirsin
Siz şansli cikmissiniz ayni yerden alip gene sorunlar ceken baskalari var diger forumda hocam ve parcayi degistirmesine ragmen cozemedi arkadas
Sddram üreticisi nedir ramlerin? Hynix mi micron mu? Yoksa başka bir sey mi
Ve herhangi bir oyunda fark etmez bf6 olsun veya hikayeli steam oyun ici ram,gpu kullanim detaylari ve msi afterburner %1 low fpsler ve frame grafigi acip test eder misiniz?

Musait oldugunuz zaman bakarsaniz cok sevinirim drop yemedigim oyun yok

Son düzenleme:
Hocam sen bana tek tek dmden iletirsen hepsini yaparım ama neler kullanacagımı nelerı deneyecegımı bılmıyorum. senın ıcın afterburner falam ögrenıcem oyle soylıyım. sadece fps oyunlarında anlık droplar gordum fps lımıtledım cozuldu

ramler hynix , oyun içi agresif kullanım ve ısı artışı görmedim after burner indiricem birazdan değerleri net söylerim konu uzamasın dm gel dedıgım gıbı

Son düzenleme:
Artik THH basvurusu yapma vakti geldi sanirim bunlar bos bos konusuyor
Hazir sistem almayin aldirtmayin bunlardan
Bana denk geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,586
Üyeler
185,910
Son üye