- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl beta sürümünde olabilir ki? en güncel biosta şuanda versiyonubios sürümünü kontrol et beta sürümünde olabilir aynısını yaşadım kararlı sürüme düşürünce fps uçtu
Nasıl beta sürümünde olabilir ki? en güncel biosta şuanda versiyonubios sürümünü kontrol et beta sürümünde olabilir aynısını yaşadım kararlı sürüme düşürünce fps uçtu
Neden zorlamayayım tabi servise gönderme konusunda haklısınız ama boş yere de belki 1,2 ayımı yemek istemedim sorun yok dedikten sonra boş yere bekleyebilirim@Zgoen32 hocam neyi zorluyorsunuz hala çözemedim belliki donanımınızda bir veya birkaç parçada fabrikasyon sorun var var yani yazılımsal bir problemden dolayı olduğunu zannetmiyorum ayrıca bahsettiğiniz ram ile alakasıda yok sorununuzun cl38 ile cl30 arasında bir fark var tabii ki ama bu gözle görülebilir bir fps artışı veya fabrika çıkışında size fps drop yaptıracak bir şey değildir o yüzden her parçayı tek tek servise göndermelisiniz maalesef büyük ihtimalle de servis size sıfır ürünü gönderecektir hangi parça bozuksa o yüzden halen daha bir şey sil yükle yapmayıp yarın gönderin bence servise
Nasıl beta sürümünde olabilir ki? en güncel biosta şuanda versiyonuAlıntıyı görüntüle
Asus prime b650 mranakart modeliniz ne
Maalesef hocam beklediğim gibi yaptılar genel benchmark ve stres testleri yapıp he bunda sorun yok dediler@Zgoen32 hocam neyi zorluyorsunuz hala çözemedim belliki donanımınızda bir veya birkaç parçada fabrikasyon sorun var var yani yazılımsal bir problemden dolayı olduğunu zannetmiyorum ayrıca bahsettiğiniz ram ile alakasıda yok sorununuzun cl38 ile cl30 arasında bir fark var tabii ki ama bu gözle görülebilir bir fps artışı veya fabrika çıkışında size fps drop yaptıracak bir şey değildir o yüzden her parçayı tek tek servise göndermelisiniz maalesef büyük ihtimalle de servis size sıfır ürünü gönderecektir hangi parça bozuksa o yüzden halen daha bir şey sil yükle yapmayıp yarın gönderin bence servise
Hocam sizde herhangi bir problem var mı? Sistemi almışsınız sanırımYeni sipariş verdiğim sistem senin sistemine yakın merak ettim nedenini acaba ben de yaşar mıyım? bakalım yazarım kıyaslarız istersen
Siz şansli cikmissiniz ayni yerden alip gene sorunlar ceken baskalari var diger forumda hocam ve parcayi degistirmesine ragmen cozemedi arkadasaldım hocam sorun yok şuan iletişim verebilirim dm den testler için yönlendirebilirsin