KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu yöntemle hala alabilenler var mı ? Ben denediğimde her seferinde kart bilgileri onaylanamadı hatası alıyorum ödemeye geçemiyorum. Farklı kartlarla da denedim hepsinin uluslar arası online ödeme izinleri vs var fakat hep aynı hatayı alıyorum.
Ben aldım vallahi bir sıkıntı olmadı bilmiyorum sonradan fixleme yapmadılarsa olması lazım ama zaten yıllardır aktif olan bir şey bu yani bir anda fix yapmazlar diye düşünüyorum

Kartın yurt dışına açık olup olmadığına bakın

ilk gün twich dropdan düşürdüm. 1 saat yayın izledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1600 az bile şu devirde, ayrıca alıp yıllarca oynayacan bence güzel yatırım. örnek bf1 2016 da aldım halen oynuyorum
Şuan dağıtım var mmı?

Arkadaşlar ben siparişi iptal ettim iade işlemleri ne kadar sürüyor bilginiz var mı yada benim gibi siparişi iptal edenler var mı ücret iadesi kaç gün sürüyor

Kullandığım bütün kartların yurtdışı kullanımları da açık, anlayamadım bir türlü sorunun ne olduğunu.
Siz hangi banka kartı ile aldınız hocam ?

Bu aksam 18.00 da beta kodu alanlar icin oyunu indirme acilacak. 7sine kadar indirin ki acildigi gibi oynamaya baslayin betayi.

hocam valla bf online olarak cok sariyor beni. 2042 gibi kotu oyunu bile oynadim o yuzden ben alirim :D
ilk gün twich dropdan düşürdüm. 1 saat yayın izledim

1600 az bile şu devirde, ayrıca alıp yıllarca oynayacan bence güzel yatırım. örnek bf1 2016 da aldım halen oynuyorum
Bf serisinin hepsi var bende de beni çok sarmadı o yüzden alınmaz dedim COD serisi devam bende :)

Şuan dağıtım var mmı?
şuan yok. tanıtım günü verdiler sonra kestiler

Kullandığım bütün kartların yurtdışı kullanımları da açık, anlayamadım bir türlü sorunun ne olduğunu.
Siz hangi banka kartı ile aldınız hocam ?
ben sipay sanal kart kullandım, direk oldu

Arkadaşlar ben siparişi iptal ettim iade işlemleri ne kadar sürüyor bilginiz var mı yada benim gibi siparişi iptal edenler var mı ücret iadesi kaç gün sürüyor
bir haftada sürebilir 1 ayda

Ben alamadım, şöyle bir hata veriyor.
1.webp

şuan yok. tanıtım günü verdiler sonra kestiler

ben sipay sanal kart kullandım, direk oldu

bir haftada sürebilir 1 ayda
Şuan yayında sözde dağıtıyorlar, 1:30 saat oldu daha da gelmedi kod. :D

• Üzgün
Reaksiyonlar: Enco
Almayı çok istiyorum, elim de kredi kartına gidiyor ama durum yok beklemeliyim. İkna edin beni! :( :D

Almayı çok istiyorum, elim de kredi kartına gidiyor ama durum yok beklemeliyim. İkna edin beni! :( :D
ben taksitle aldım yavaş yavaş öderim oyun çıkana kadar. imkan varsa taksitle al.1700 tl 3 taksit filan iyidir

Aynı hatayı alıyorum. Çözebildiniz mi?
kartları degiştirin, ve kartın içine parayı biraz fazla koyun kur farkı vardır. ayrıca kartın limitine veya yurd dışına açık mı bakın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri