Mechanist
80+ Silver
Dahası
Hangi ülke milletini donuna kadar soyup bunun adına vergi diyor???İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
Hangi ülke milletini donuna kadar soyup bunun adına vergi diyor???İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
ağır oldu.Hangi ülke milletini donuna kadar soyup bunun adına vergi diyor???
Attığım videoyu izlediyse susmasına yeterli olmuştur zatenRte yerine Abdullah gül bile daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağır oldu.
Ya tabi yaşın kaç bilmem ama büyükse tabi sen yaşadın yaşayacağını artık geleceğin ile ilgili bir kaygın yok tabi savunursun ama biz gençler gelecek istiyoruz anlıyor musun ? üniversite bitirip işsiz kalmak istemiyoruz,şiddet,tecavüz,cinayet,ekonomik çöküş,kötü eğitim sistemi istemiyoruz anladın mı hocam?Yanlış anlaşılmasın RTE yi savunduğumdan değil. Şurda RTE yi eleştirenlerin çoğu 20 yaş altı gençlerimiz. Z kuşağı çok tehlikeli bir kuşak olan ülkeye olacak. Başka oy verilecek adam, parti çıksa ilk gidip ben oy vereceğim. 25 yaşındayım daha gidip ne akp sine ne chp sine ne mhp sine oy vermedim. İnsanlar akp ye mhp ye falan o verebilir bunu anlıyorum. Ancak diğer bazı terör yanlısı partilere oy vermek düpedüz teröre çanak tutmaktır. Bu millet bunları unutmayacak.
Baskasi gelse o evi de bulamazsin.evde yiyecek ekmeği yok hala ak partiyi savunuyor.
şu anda bulan yok sokaklardaBaskasi gelse o evi de bulamazsin.
Tabi kesin ya iyi ki RTE var ya iyiki bizi soyup soğana çeviriyor arada köpek gibi önümüze atıyor bir şeyler haklısın yaşasın RTEBaskasi gelse o evi de bulamazsin.
Öyle mi? Yalnızca pil ve kasasını ürettiğimiz telefon yerli üretim mi oluyor?Ya işte kardeşim ülkede üretim yok DEMEYİN
Televizyon
Tablet
Telefon
Ağır makineli tüfek
Tank
Helikopter
IHA
SIHA
Tarım da üretilen meyveler sebzeler
İlaç
Serum
Maske
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Buzdolabı
Bunları üretirken "bu ülke hiçbir şey üretmiyor" demeyin
bunlar makarnayı fazla kaçırmışTabi kesin ya iyi ki RTE var ya iyiki bizi soyup soğana çeviriyor arada köpek gibi önümüze atıyor bir şeyler haklısın yaşasın RTE
yaşımıza gelince market tezgahlarında elimizde 10 tl ile makarna arayınca anlarsın dostum.Baskasi gelse o evi de bulamazsin.
Bugüne kadar aklı başında bir insan olduğunu düşünüyordum ama bunları yazdın ya yuh sana yuh bu adam napıyor size özel olarak maaş falan mi veriyor savununca boş yere.Ya işte kardeşim ülkede üretim yok DEMEYİN
Televizyon
Tablet
Telefon
Ağır makineli tüfek
Tank
Helikopter
IHA
SIHA
Tarım da üretilen meyveler sebzeler
İlaç
Serum
Maske