Renk gamutu, parlaklık ve kontrast bakımından AOC Q27G4ZR, PHİLİPS 27M2N3501PA gibi modellerle görüntü kalitesi bakımından muadil, aradaki fark bu monitör 320hz. İnceleme verileri gayet iyi. Peşin fiyatına 6-9 taksit yapılan kartlar var. @igito
5000 TL'ye indirimde monitör var mı hocamRenk gamutu, parlaklık ve kontrast bakımından AOC Q27G4ZR, PHİLİPS 27M2N3501PA gibi modellerle görüntü kalitesi bakımından muadil, aradaki fark bu monitör 320hz. İnceleme verileri gayet iyi. Peşin fiyatına 6-9 taksit yapılan kartlar var. @igito
hocam guvenilir marka almak istiyorum ya etiket icin tesekkurlerRenk gamutu, parlaklık ve kontrast bakımından AOC Q27G4ZR, PHİLİPS 27M2N3501PA gibi modellerle görüntü kalitesi bakımından muadil, aradaki fark bu monitör 320hz. İnceleme verileri gayet iyi. Peşin fiyatına 6-9 taksit yapılan kartlar var. @igito
Koorui güvenilir zaten. MSI bile bu markanın panelini kullanıyor. HKC nin alt markası. Yani fason üretim yaptırmıyor, kendi üretiyor.hocam guvenilir marka almak istiyorum ya etiket icin tesekkurler![]()
IPS lazımsa bu en iyi seçenek şu an. Görüntü kalitesinde G65B daha iyi. Oyun performansı bakımından Koorui daha iyi.bu mu daha iyi yoksa g65b mi
Daha iyisi gelmesi için M27Q3'ün indirime girmesi lazım. Onun da fiyatı buralara düşmez gibi. Bence alınabilir.Hocam alayım mı sence çok kritik, yoksa kara cumayı mı bekliyim
VG27AQML1A 11e düşse nasıl olur hocam?Koorui daha mı iyi yoksa?(Hz dışında)Daha iyisi gelmesi için M27Q3'ün indirime girmesi lazım. Onun da fiyatı buralara düşmez gibi. Bence alınabilir.
VG27AQML1A kontrast da 1100:1 vs 1500:1 daha iyi diğer alanlarda benzer performans gösteriyorlar. Ama 240hz ile 320hz güzel bir fark var.VG27AQML1A 11e düşse nasıl olur hocam?Koorui daha mı iyi yoksa?(Hz dışında)