🔥İndirim Koorui Monitörlerde İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

Bir ara twisted minds monitörler de indirimdeydi 240hz nano ips 2k ben aldım pişman oldum monitör ilk ay hiç bir sorun yokken 7 ayında galaksiye dönüştü resmini atıyorum bi de lg panel sözde

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-12-14 saat 20.38.52_cf05a3ec.webp
    WhatsApp Görsel 2023-12-14 saat 20.38.52_cf05a3ec.webp
    9.4 KB · Hit: 118
Bir ara twisted minds monitörler de indirimdeydi 240hz nano ips 2k ben aldım pişman oldum monitör ilk ay hiç bir sorun yokken 7 ayında galaksiye dönüştü resmini atıyorum bi de lg panel sözde
off sağlam ips glow, cidden samanyolu galaksisine dönmüş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu koorui monitör için ne dersiniz?
Hiçbir forum sitesinde yazı ve videolu incelemesini bulamadım.
Hiç kullanıcısı yok mu? fiyatı gayet uygun geldi.

Anlamadığım 24 inc için hiç 2k gerekmezken 24 ince bu sebepten 6.400 vermek mantıklı olur mu.Bu cihazın bi fiyat avantajı olmalı almak için değil mi normal 24 inc fhd fiyatına veya biraz üstüne verilmeli alma riskini almak için

Şimdi rushlayip 24 inch yada 27 inch 2k alınır mı alınmaz mı? Servis vesaire yoksa riske atmaya değeri mı bilemedim çok pahalı değil ama herkes finansal olarak bir değil kimine sudan ucuz kimine pahalı gelebilir ürün hangisini almak mantıklı 24 mü 27 mı yoksa hem 24 hem 27 mı?

Kronik sorunu vesairesi var mi gamuttur argb dir vesairedir ne durumda iyi mi kötü mü?

Yok mu kendini feda edecek birileri :D
Kendimi feda edeyim mi? Hem 27 hem 24 için çift monitör miss 🥲😂

Koorui çöp, alınmaz demeden önce: Çin'de çok popüler bir marka ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Koorui monitörlere ekstra indirim gelmiş. 24 inç versiyonu üst seviye renk gamutu, çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastı veriyor. Fiyatına göre oldukça iyi ve 24 inç 2K monitör arayanlar için büyük nimet. 27 inç versiyonun ise renk gamutu yüksek, parlaklığı çok yüksek ve standart IPS kontrastına sahip.

Alınır mı alınırsa hangisi daha mantıklı?

OLED'ini ilk defa bu konuda gördüm, aynı fiyata Dell 280hz var + 23.8" 2K ekranda garipmiş :D Deneyimlemek isterdim açıkçası.

OLED'ini ilk defa bu konuda gördüm, aynı fiyata Dell 280hz var + 23.8" 2K ekranda garipmiş :D Deneyimlemek isterdim açıkçası.
Dell hangi model hocam 2524H modeli mi

Ne oyun oynanır bunla valla
OLED monitör gerçekten tüplü monitörde IPS'e geçmek gibi özellikle siyah ve renk doğruluğunda. Sizin sisteminizde çok uygun, umarım yakın zamanda deneyimleyebilirsiniz :)
Peki 9060 XT - 7800X3D performansı nasıl konudan bağımsız ? Bir de o kasalarda, üst kısma 360mm sıvı soğutucu sığıyor herhalde değil mi ?

OLED monitör gerçekten tüplü monitörde IPS'e geçmek gibi özellikle siyah ve renk doğruluğunda. Sizin sisteminizde çok uygun, umarım yakın zamanda deneyimleyebilirsiniz :)
Peki 9060 XT - 7800X3D performansı nasıl konudan bağımsız ? Bir de o kasalarda, üst kısma 360mm sıvı soğutucu sığıyor herhalde değil mi ?
Benim kasada sığıyor 360 mm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,758
Üyeler
183,013
Son üye
hank15
Geri