-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 701
off sağlam ips glow, cidden samanyolu galaksisine dönmüş.Bir ara twisted minds monitörler de indirimdeydi 240hz nano ips 2k ben aldım pişman oldum monitör ilk ay hiç bir sorun yokken 7 ayında galaksiye dönüştü resmini atıyorum bi de lg panel sözde
Hiç kullanıcısı yok mu? fiyatı gayet uygun geldi.Bu koorui monitör için ne dersiniz?KOORUI 31.5 İnç Bilgisayar Monitörü QHD 1440P Ultrageniş Oyun Monitörü 170Hz VA 1500R Monitör, Ultra İnce, HDMI X2 /DP, VESA Uyumlu, Eğim Ayarı, Göz Koruma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KOORUI 31.5 İnç Bilgisayar Monitörü QHD 1440P Ultrageniş Oyun Monitörü 170Hz VA 1500R Monitör, Ultra İnce, HDMI X2 /DP, VESA Uyumlu, Eğim Ayarı, Göz Koruma : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hiçbir forum sitesinde yazı ve videolu incelemesini bulamadım.
Kendimi feda edeyim mi? Hem 27 hem 24 için çift monitör missYok mu kendini feda edecek birileri![]()
Alınır mı alınırsa hangisi daha mantıklı?Koorui çöp, alınmaz demeden önce: Çin'de çok popüler bir marka ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.
Koorui monitörlere ekstra indirim gelmiş. 24 inç versiyonu üst seviye renk gamutu, çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastı veriyor. Fiyatına göre oldukça iyi ve 24 inç 2K monitör arayanlar için büyük nimet. 27 inç versiyonun ise renk gamutu yüksek, parlaklığı çok yüksek ve standart IPS kontrastına sahip.
Koorui G2421V 23.8 İnç Monitör, 180Hz Oyun Monitörü, QHD 2560x1440 IPS, Adaptive-Sync Premium, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, VESA 75x75mm, E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Koorui G2421V 23.8 İnç Monitör, 180Hz Oyun Monitörü, QHD 2560x1440 IPS, Adaptive-Sync Premium, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, VESA 75x75mm, E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euKoorui G2721P 27 inç Oyuncu Monitörü,QHD 200Hz -%100 sRGB, Adaptive-Sync, VESA Montaj, DP 1.4 Bağlantı, Profesyonel E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Koorui G2721P 27 inç Oyuncu Monitörü,QHD 200Hz -%100 sRGB, Adaptive-Sync, VESA Montaj, DP 1.4 Bağlantı, Profesyonel E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Dell hangi model hocam 2524H modeli miOLED'ini ilk defa bu konuda gördüm, aynı fiyata Dell 280hz var + 23.8" 2K ekranda garipmişDeneyimlemek isterdim açıkçası.
Dell hangi model hocam 2524H modeli mi
Ne oyun oynanır bunla vallaYükleniyor...
www.ebrarbilgisayar.com
OLED monitör gerçekten tüplü monitörde IPS'e geçmek gibi özellikle siyah ve renk doğruluğunda. Sizin sisteminizde çok uygun, umarım yakın zamanda deneyimleyebilirsinizNe oyun oynanır bunla valla
Benim kasada sığıyor 360 mmOLED monitör gerçekten tüplü monitörde IPS'e geçmek gibi özellikle siyah ve renk doğruluğunda. Sizin sisteminizde çok uygun, umarım yakın zamanda deneyimleyebilirsiniz
Peki 9060 XT - 7800X3D performansı nasıl konudan bağımsız ? Bir de o kasalarda, üst kısma 360mm sıvı soğutucu sığıyor herhalde değil mi ?
Konuya aydınlık getirmek isterim. Distribütörü Eksa Elektronik arkadaşlar. (Sizin bildiğiniz adıyla Game Garaj)Yok işte hocamolsa Amazon bana söylerdi defalarca aradım ama sonuç 0