Neler Yeni

Kopya çekerken yakalandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
Merhaba kopya çekerken yakalandım seçmeli tek saatlik dersti bu gün ayrıca biyoloji sınavıda var diye hiç bakmamıştım seçmeli derse.Kopya Çekerken hoca son anda yakaladı kopya kağıdını ver dedi aldı sınav kağıdımı almadı başka küçük bir kağıda ad soyadımı ve numaramı yazdı.Çıkışta hocam kopya mı yazılır dedim bilmiyorum ben notumu aldım dedi ne olur sizce ? K girerler mi ? Tutanak tutulmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ölücüadam42
Hocasına bağlı ama lisede genelde en katı hoca bile puanın çok düşükse sınava tekrar alır veya kağıdın doluysa o puanı verip geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi kağıdını bile almamış bir şey olmaz

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
Merhaba kopya çekerken yakalandım seçmeli tek saatlik dersti bu gün ayrıca biyoloji sınavıda var diye hiç bakmamıştım seçmeli derse.Kopya Çekerken hoca son anda yakaladı kopya kağıdını ver dedi aldı sınav kağıdımı almadı başka küçük bir kağıda ad soyadımı ve numaramı yazdı.Çıkışta hocam kopya mı yazılır dedim bilmiyorum ben notumu aldım dedi ne olur sizce ? K girerler mi ? Tutanak tutulmadı.
Okuluna ve hocana bağlı ben meslek lisesinde okudum her zaman kopyadan yakalanan oluyordu bazı hocalar sadece uyarıyordu bazıları kağıdı alıyordu bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kağıdımı almadı o zaman ismimi neden yazdı ismimi verecekse kağıdımı neden almadı diye bir ikilemin içindeyim şuan.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
...
Hocanız genel olarak nasıl biriydi? Sert mi, yoksa cana yakın mı? Hocanızın sert olmadığını var sayarak diyorum ki: Hocanız bir şey yapmaz ama bunu 2. Sınavlarda yapmayın. Tek seferlik affettiğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
Hocanız genel olarak nasıl biriydi? Sert mi, yoksa cana yakın mı? Hocanızın sert olmadığını var sayarak diyorum ki: Hocanız bir şey yapmaz ama bunu 2. Sınavlarda yapmayın. Tek seferlik affettiğini düşünüyorum.
Ders hocası yeni atanan tatlı bir hoca fazla sinirli değil boş bir seçmeli ders zaten önemli değil normalde soruları veriyorlardı ancak bu sınavda vermediler.Gözetmen hoca sinirli bir hoca.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
...
Ders hocası yeni atanan tatlı bir hoca fazla sinirli değil boş bir seçmeli ders zaten önemli değil normalde soruları veriyorlardı ancak bu sınavda vermediler.Gözetmen hoca sinirli bir hoca.
Sizi yakalayan hoca, isminizi o tatlı dediğiniz hocaya vermek için almıştır. O dediğiniz tatlı hocanın bir şey yapacağını sanmam. Belki bir şans daha vermiştir. Aksi takdirde hocanın direkt sınav kağıdınıza kırmızı kalemle işaretlemesi lazımdı diye düşünüyorum.

sirefeee

80+ Bronze
Benim arkadaş ingilizce dersinde benim hazırladığım notla yakalanmıştı yakalayan hoca çok kıl bir hocaydı beden derst sonraki dersmiz çocuk gelemed rehberlikşe konuştular ama K girmediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
Gidip özür dileyeyim mi sizce hocadan ? Dediğim gibi yeni atanan bir hoca fazla tanımıyor bizi.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erdem
1. Hoca senle Dalga geçer kafan yokmu der ve sınavdan kaç aldıysan%50 az puan girer örnek 70 aldın 35 girer

2- hoca sınavını alır öğle arssı yada hocanın başka sınıfts olduğu yere gidersin yeni sınav olursun

bu 2 madde tamamen hocanın insafına kalmış bir şey
3- sıkıntılı maddelere geldik Hoca Gelir sınıfa seni rencide eder dalga geçer e okula Kopya yazar

4- Hiç bir şey yapmaz e okula kopya girer

5- disipline verir uyarı alırsın ve o sınavdan kalırsın

6- en kötüsü disipline verir sınavdan bırakır seni kara listeye yazar ve sorunlu bırakmak için elinden geleni yapar

Eğer sınav esnasında sınavı gözetleyen hoca sınavı hazırlayan kişi ise %75 olasılık ile sınavını tekrar yapar yada bir şey yapmaz

Eğerek sınavı gözetleyen hoca emanet sımavı kontrol için geldiyse naneyi yedin 4 , 5, 6 ıncı maddeler seni bekliyor neyse ben olsam şimdi hocaya wp den yazardım.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Umut
imza atarsın puanın kırılır k yazılmaz fakat "hoca bana taktı" gibi bir şey olur ve yakanı bırakmaz heleki ana derse de giriyorsa sıkıntı yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4-5-6. maddeler seni bekliyor fakat bir ihtimal tekrar yapamiyacağına dair bir imza atarsın sınavdan aldığın puan girilir (öyle 80 aldıysan 80 değil baya düşürür hoca insaflıysa aynısını girer orası ayrı) K falanda girilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
Arkadaşlar ders seçmeli Astronomi ders bile anlatılmıyor normalde cevapları verilen bir sınav zaten fazla abartı değil mi sizce de ? Ben gidip özür dilesem affeder diye düşünüyorum zaten ortalamayı yükseltmek için olan dersler bunlar.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
...
Arkadaşlar ders seçmeli Astronomi ders bile anlatılmıyor normalde cevapları verilen bir sınav zaten fazla abartı değil mi sizce de ? Ben gidip özür dilesem affeder diye düşünüyorum zaten ortalamayı yükseltmek için olan dersler bunlar.
Bence hoca size bir şeyler derse özür dileyin. Aksi takdirde belki diğer hoca söylemedi hoca kopya çektiğinizi sizden öğrenecek gibi olur. Bence çaktırmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,232
Üyeler
170,142
Son üye
Invincible41
Top Bottom